Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nola @ Purgeraj

Nola @ PurgerajDobitnici nagrade Porin za pjesmu godine promoviraju svoj dugoočekivani album na pozornici Purgeraja!

Pulska grupa Nola, nakon dugogodišnje stanke definitivno se vratila na glazbenu scenu u velikom stilu. Izbacivši na tržište album ”Iznad oblaka”, svakim novim singlom uspijevaju doći na vrhove većine glazbenih top ljestvica u Hrvatskoj. Potvrda Noline kvalitete su hvalospjevi u svim dosadašnjim glazbenim recenzijama, a ona najveća je - šest nominacija za ovogodišnju
diskografsku nagradu Porin, te naposljetku i osvajanje Porina za pjesmu ”Iznad oblaka” koja je proglašena pjesmom godine!

Nola nas je ponovo podsjetila koliko zrače pozitivnom energijom, optimizmom i svojim specifičnim zvukom. Nakon Porina priča se nastavlja novim singlom i videospotom za pjesmu ”Bez tebe”, ali i koncertnom promocijom dugoočekivanog albuma.

Nakon otprilike 12 godina, grupa Nola nas je odlučila počastiti još jednim megauspješnim hitom, možda i uspješnijim od ”Dio tebe” iz 1995. Nola je i tada, kao i danas prilično netipična grupa za naše prilike; neohippie filozofija je uvijek bilo nešto što je bend Gabrijele Galant Jelenić i Marijana Jelenića razlikovalo od drugih na sceni.

Koncert u Purgeraju održat će se u utorak 25. svibnja 2010. kada će Nola po prvi puta zagrebačkoj publici predstaviti svoj hvaljeni materijal.

Karte za koncert u Purgeraju već su u prodaji, te se mogu kupiti po cijeni od 30 kuna na šanku kluba i u sustavu Eventima. Cijena karte na dan koncerta iznosit će 40 kuna, a koncert počinje u 22 sata.

Objavljeno 22.05.2010.

Vremeplov

Internet je mač s dvije oštrice. S jedne strane pruža šansu da plasiraš svoju muziku ali oduzima šansu da zaradiš na svojoj muzici.
Vladimir Janković Džet, intervju za RiRock.com