Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nola snimila spot za pjesmu ”Bez tebe”

Nola snimila spot za pjesmu ”Bez tebe”Grupa Nola snimila je novi videospot za četvrti singl s albuma ”Iznad oblaka”, a radi se o pjesmi ”Bez tebe”. Pulski su porinovci i ovaj put ostali dosljedni sebi nastavljajući spontano započetu priču promoviranja sredine iz koje dolaze.

Najprije videospotom za pjesmu ”Iznad oblaka”, te nakon toga i za pjesmu ”Do kraja”. Videospot za novi singl ”Bez tebe” u fokus stavlja (ne)obične ljude i njihove vrijednosti; susjede, prijatelje, poznanike, sugrađane.

Marijan Jelenić, autor glazbe i teksta za singl ”Bez tebe” ujedno i scenarist ovog videospota najbolje opisuje poruku pjesme: ”Bez tebe nije samo ljubavna fraza, već životna činjenica, jer kao što ne postoji glas jedne ruke tako ni pojedinac ne može sam opstati. Tom tezom vodi se i videospot za pjesmu Bez tebe.”

Oko sto ljudi sudjelovalo je u snimanju ovog videospota. Pored grupe Nola u novom video uratku sudjeluju članovi petnaestak udruga, kreativci i umjetnici koji svojim radom žele popraviti kvalitetu življenja u svom okruženju; bendovi, plesači, svirači, zbor, mažoretkinje, sportaši, čarobnjaci, performeri, glumci, fotografi i drugi.

Bivša vojarna Karlo Rojc, danas dom neprofitnih udruga različitih interesa poslužila je Zoranu Mikletiću, snimatelju i redatelju videospota, kao izvrsna kulisa. Ovaj prostor, kojeg je Grad Pula prenamijenio za potrebe udruga i time pokazao kako se hladni vojni objekti mogu pretvoriti u kreativne inkubatore, postao je u videospotu mjesto dobrih vibracija, zajedništva i sreće.

Dijelovi spota snimljeni su nedaleko Manjadvorci u prigodi foto-sessiona kojeg je za potrebe grupe Nola odradila mlada medulinska fotografkinja Ana Lorencin.

Televizijska premijera videospota ”Bez tebe” biti će 26. lipnja u glezbenoj emisiji ”Ritam tjedna” na drugom programu Hrvatske televizije, a posjetitelji velikog koncerta Nole dan prije (25. lipnja) u klubu Uljanik u Puli imat će ga priliku vidjeti prije početka svirke koja je najavljena za 23 sata.
Objavljeno 19.06.2010.

Vremeplov

O Milesu Davisu se ne bi smijelo kazati išta loše jer je učinio nevjerovatne stvari i njegov doprinos modernoj muzici je ogroman.
John Mclaughlin