Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nova kolekcija Santane stiže u kolovozu

Carlos Santana će 20. i 21. svibnja održati dva po mnogočemu posebna koncerta, a tijekom kojih će Santana sa svojom pratećom grupom najaviti svoje novo izdanje pod nazivom ’Multi Dimensional Warrior’. Koncerti će se održati u Phoenixu, SAD, a spomenuti ’Multi Dimensional Warrior’ će sadržavati kompletni presjek Santanine glazbene karijere.

Kroz četrnaest pjesama ova kolekcija donosi njegove hitove i najkarakterističnije pjesme u razdoblju od kraja sedamdesetih godina prošlog stoljeća pa do današnjih dana. Kao datum izlaska određen je 5. kolovoz ove godine.

Aktualno pak izdanje, ’Ultimate Santana’ na našem tržištu ponovo je sve traženije, pa je za očekivati da će ’Multi Dimensional Warrior’ postići jednake uspjehe.

Objavljeno 14.04.2008.

Vremeplov

Nirvana nikada nije bila konvencionalan rock bend. To je bilo nešto... čudno. Jeste li vidjeli te live snimke? Ja sam imao 22 godine i sve to mi je uglavnom bilo nevjerovatno zabavno. Bili smo tri smiješna tipa koje sviraju svoju glazbu što je, uostalom, jedino i važno. Tek kasnije i bez naše želje se dogodilo to da je Nirvana na neki način postala dijelom ovog svijeta.
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)