Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nova pjesma Green Daya na MySpaceu

Nova pjesma Green Daya na MySpaceu Nova pjesma skupine Green Day naziva ”Know Your Enemy” objavljena je na njihovim MySpace stranicama. Nažalost, nisu je dali cijelu već samo prvih 90 sekundi., a radi se o prvom singlu s nadolazećeg albuma ’’21st Century Breakdown’’.

Novi uradak predstavlja prvi, novi album Green Daya nakon 2004. i LP-a American Idiot, ”dirljivog” tributea Bushovoj ”vladavini”. Novi album u trgovinama potražite od sredine svibnja, a bit će dostupan u limitiranom izdanju koje će sadržavati CD, tri 10’’ vinila koja sadržavaju svaki po trećinu albuma, a tu je i knjiga od 60 stranica posebno sastavljena za ovo izdanje.

Na tržištu će biti dostupno samo 3000 kopija ovog paketa koji će na tržište samo ovaj put, dakle jednokratno. Više informacija potražite na službenim stranicama benda.

Objavljeno 16.04.2009.

Vremeplov

Nirvana nikada nije bila konvencionalan rock bend. To je bilo nešto... čudno. Jeste li vidjeli te live snimke? Ja sam imao 22 godine i sve to mi je uglavnom bilo nevjerovatno zabavno. Bili smo tri smiješna tipa koje sviraju svoju glazbu što je, uostalom, jedino i važno. Tek kasnije i bez naše želje se dogodilo to da je Nirvana na neki način postala dijelom ovog svijeta.
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)