Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi album Arsena Dedića zove se ”Rebus”

Novi album Arsena Dedića “Rebus” u prodaji se pojavio srednom ožujka i u proteklih je tjedan dana najprodavanije izdanje Croatie Records. Koliko je interes za novim glazbenim uratkom neponovljivog Arsena Dedića dovoljno govori i podatak da je “Rebus” ostvario najveći ulazak na tjednu top listu najprodavanijih albuma, te se nalazi na visokom drugom mjestu, odmah iza Gibonnijevog “Acoustic: Electric live”.

Još jedan glazbeni projekt u bogatoj riznici Arsenovih izdanja autorski gotovo u cijelosti potpisuje sam Arsen, osim jedne pjesme za koju stihove potpisuje Zvonimir Golob. Aranžerski i producentski posao povjeren je autorima poput Nikše Bratoša, Muca Softića, Stipice Kalogjere, Ante Gele, Talijana Valtera Svilottia, Saše Lukića, te Arsenovog sina Matije Dedića. U eterima radijskih postaja već se odavno može ćuti prvi singl sa novog albuma – pjesma “Petra”, koju autorski potpisuju Arsen Dedić i Nikša Bratoš, a koja je već pri prvom slušanju pobrala simpatije publike i Arsenovih vjernih obožavatelja. Uz “Petru” album donosi pjesme – “Dobro je što ideš”, “Ima a ne zna”, “Ti si moja ipak”, “Dan kada se pišu razglednice”. Kao gost na albumu pojavljuje se Edin Karamazov na lutnji u skladbi “Posljednja želja”.

Posljednji studijski album “Na zlu putu” Arsen Dedić objavio je 2004. godine i taj je album 2005. godine osvojio tri Porina – za album godine, za najbolji album pop i zabavne glazbe, te najbolji aranžman.

Objavljeno 25.03.2008.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich