Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi album Arsena Dedića zove se ”Rebus”

Novi album Arsena Dedića “Rebus” u prodaji se pojavio srednom ožujka i u proteklih je tjedan dana najprodavanije izdanje Croatie Records. Koliko je interes za novim glazbenim uratkom neponovljivog Arsena Dedića dovoljno govori i podatak da je “Rebus” ostvario najveći ulazak na tjednu top listu najprodavanijih albuma, te se nalazi na visokom drugom mjestu, odmah iza Gibonnijevog “Acoustic: Electric live”.

Još jedan glazbeni projekt u bogatoj riznici Arsenovih izdanja autorski gotovo u cijelosti potpisuje sam Arsen, osim jedne pjesme za koju stihove potpisuje Zvonimir Golob. Aranžerski i producentski posao povjeren je autorima poput Nikše Bratoša, Muca Softića, Stipice Kalogjere, Ante Gele, Talijana Valtera Svilottia, Saše Lukića, te Arsenovog sina Matije Dedića. U eterima radijskih postaja već se odavno može ćuti prvi singl sa novog albuma – pjesma “Petra”, koju autorski potpisuju Arsen Dedić i Nikša Bratoš, a koja je već pri prvom slušanju pobrala simpatije publike i Arsenovih vjernih obožavatelja. Uz “Petru” album donosi pjesme – “Dobro je što ideš”, “Ima a ne zna”, “Ti si moja ipak”, “Dan kada se pišu razglednice”. Kao gost na albumu pojavljuje se Edin Karamazov na lutnji u skladbi “Posljednja želja”.

Posljednji studijski album “Na zlu putu” Arsen Dedić objavio je 2004. godine i taj je album 2005. godine osvojio tri Porina – za album godine, za najbolji album pop i zabavne glazbe, te najbolji aranžman.

Objavljeno 25.03.2008.

Vremeplov

Nitko nije potpuno sretan. To nije ljudski.
Billie Joe Armstrong (Green Day)