Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi album Dalibora Prochazke

Novi album Dalibora ProchazkeNovi album sve popularnijeg glazbenika i kantautora Dalibora Prochazke, ”Dan pobjede”, u izdanju Aquarius recordsa bit će u prodaji od ponedjeljka 22. veljače.

Na ovom Daliborovom drugom studijskom albumu, ljubitelje vrhunske glazbe očekuje deset autorskih skladbi u izvedbi renomiranih i višestruko nagrađivanih glazbenika, Elvisa Stanića, Marka Lazarića, Henry Radanovića, Ivana Pešuta, te Ivana Popeskića pod čijom producentskom palicom je rađen ovaj glazbeni dnevnik, kako ga sam autor naziva.

Daliborovu interesantnu priču nastajanja ovog albuma, kao i njegova razmišljanja, iskustva sa suradnicima te njegove buduće planove, možete poslušati već ovoga petka, 19. veljače, kada će od 20.15 sati gostovati na valovima radio Sljeme (88,1 MHz), u emisiji Radiopozornica.

Objavljeno 19.02.2010.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik