Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi album Korna izlazi bez imena

Korn su najavili izlazak svog novog studijskog albuma za 30. srpanj koji nema niti će imati službeni naslov. Iako ga je Billboard magazin u novom velikom članku nazvao ”Untitled” to nije točno, jer će album jednostavno ostati nenaslovljen, slično starijim izdanjima classic rockera Led Zeppelin ili recimo Petera Gabriela. Jonathan Davis kaže da fanovi sami odaberu naslov albuma po vlastitoj inspiraciji za njihovo sada već osmo studijsko izdanje u karijeri.

Band je ovoga puta radio s Atticus Rossom, poznatom po studijskom radu s Nine Inch Nails, Bad Religion i Rancid. Prvi single s albuma ”Evolution” već radi odličan posao na radio stanicama u USA, a video broj za njega band snima ovih dana u Londonu.

Novi album sadrži 12 pjesama, koje opet šeću poznatim Korn teritorijem groove dionica, ”ogromnih” refrena i vrhunske produkcije. Većinu bubnjeva na albumu je odsvirao Terry Bozzio, dok im na turneji trenutno lupa Joey Jordison iz Slipknot. Upravo u toj postavi Korn stižu i u Zagreb 03. srpnja na Šalatu, na jedan od najočekivanijih koncerata ove godine kod nas. Pojačani dodatnim sviračima (na ovoj turneji ukupno ih je osam na stageu) i s katalogom koji sadrži neke od najboljih pjesama žestoke glazbe unazad 15-ak godina, Korn trenutno tutnje Europom i pripremaju fanove za novi album. U Zagrebu kao posebni gosti s Korn nastupaju i naši dečki - Father iz Rijeke.

Objavljeno 11.06.2007.

Vremeplov

Ne trebam drogu da bi učinio svoj život tragičnim.
Eddie Wedder (Pearl Jam)