Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi album Korna na MySpaceu

Korn se spremaju na objavu novog studijskog album koji izlazi ovih dana. Album bez naslova osmo je studijsko izdanje u karijeri jednog od najutjecajnijih rock bandova posljednjih 15-ak godina. Poznati po vrhunskoj promociji i konstantnom nuđenju raznih ekskluziva, Korn će tako fanovima diljem svijeta ponuditi da čuju novi album u cjelosti tjedan dana prije njegove službene objave 30. srpnja.

Na MySpace stranicama Korna album će se moći čuti kao audio streaming, a nove pjesme s albuma dodavaju se svakoga dana. Očekuje se da će na ovaj način album biti dostupan za više od 50 milijuna ljudi, koliko u ovom trenutku My Space ima registriranih korisnika. Uz ova ekskluzivna preslušavanja novog materijala fanovi će sudjelovati i u nagradnim igrama za fenomenalne nagrade kao što su backstage passevi i ”vječne ulaznice” za svaki Korn nastup bilo gdje u svijetu.

Novi Korn album producirali su zajedno legendarni producent Atticus Ross i sam band, a prvi single s albuma, ”Evolution”, već drži visoke pozicije unutar Top 10 američkog rock radio charta.

Objavljeno 27.07.2007.

Vremeplov

Punk kao pokret možda i jest mrtav ali neke ključne zasade tog pokreta, tako zorno prisutne na riječkoj sceni, zasigurno nisu. Jer bez tih zasada, uobličenih u glazbenom antikonformizmu, u nepristajanju na diktat industrije zabave, u naglašenoj individualizaciji autorskog rukopisa, sve pod cijenu svjesna pristajanja na status marginaliziranog, teško da bi te scene ikad bilo.
Velid Đekić, riječki publicist i novinar