Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi album Princea za Columbia Records

Uvijek kreativni i nepredvidivi Novi album Princea za Columbia Recordsuskoro će objaviti svoj novi album! U projekt je uključena i najveća američka telekomunikacijska kompanija Verizon Wireless. Na njihovoj će se web stranici ekskluzivno moći besplatno ’skinuti’ Princeov novi singl ’Guitar’, koji najavljuje njegov novi album – istoimen kao davni veliki hit grupe Duran Duran – ’Planet Earth’, a koji će biti objavljen u trećem tjednu srpnja.

Premda je bilo priličnih medijskih nagađanja o izdavaču ovog albuma, ovim putem ponosno objavljujemo: novi Princeov album objavit će Columbia Records / Sony BMG / Menart, a Columbia Records će svjetske medije o svim detaljima obavijestiti 7. lipnja ove godine. Prince se priprema za ljetnu koncertnu turneju.

Objavljeno 07.06.2007.

Vremeplov

Nisam imao tako uzbudljiv život. Ima puno stvari za koje bih volio da sam ih učinio, umjesto što sam samo sjedio i žalio se kako mi je dosadno u životu. Zato uglavnom volim izmišljati. Radije pričam priče o drugima... Više bih volio da me mrze zbog onoga što jesam, nego da me vole zbog onoga što nisam.
Kurt Cobain