Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi Blur i Gorillaz

Novi Blur i GorillazDok fanovi Blura i Gorillaza nestrpljivo iščekuju njihove nove projekte, u prodaji su se pojavila dva nova izdanja, koja će skratiti vrijeme do pravih studijskih albuma.

’’Midlife: A Beginner’s Guide To Blur’’ naslov je dvostruke cd kompilacije, koja donosi pregled najvažnijih singlova ove kultne britanske skupine, koja je nedavno ponovo počela svirati i to u originalnoj postavi i najavila novi studijski album. Kako joj ime govori, kolekcija je osmišljena kao vodič svima koji su možda propustili dio ili cijelu diskografiju Blura.

Između 25 ključnih, odabranih stvari, našle su se Sing (Leisure), Strange News From Another Star (Blur), Badhead and This Is A Low (Parklife), Girls & Boys (Parklife), The Universal, (Great Escape) Out Of Time (Think Tank) i Beetlebum (Blur). Kolekcija uključuje i pjesmu Popscene koja je originalno objavljena1992. i od tada nije bila dostupna niti na jednom drugom izdanju. Esencijalno i za početnike i za prave fanove.

Uz Blur i drugi projekt Damona Albarna, virtualna skupina Gorillaz također ima novo izdanje na policama. ’Bananaz’ je naziv dvd izdanja koje razotkriva sam nastanak ovog projekta, kroz zapise nastale u periodu od 2000. - 2006. godine, iz studija sa glazbenicima koji su sudjelovali u snimanjima, animatorima, zapisima sa koncerata i mnoštvom ranije neviđenih i rijetkih video snimaka.

Ovime se do kraja razotkriva tko stoji iza likova najpopularnije svjetske animirane skupine, u uzbudljivom 91-minutnom dokumentarnom filmu, uz dodatak 62 minute bonus materijala i video spotove. Nezaobilazno izdanje za sve ljubitelje virtualnih glazbenih heroja.

Objavljeno 30.07.2009.

Vremeplov

Generalno gledano iz crvenog odela, kravata i starki pozdravlja vas jedan četrdesetogodišnjak koji se još ne predaje, jedna klinka koja tačno zna šta neće i dva klinca koja polako postaju svesna kako ništa ne znaju.
Nikola Pavković (Oružjem protivu otmičara)