Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi Guns’n’Roses album ”Chinese Democracy” definitivno izlazi 23. studenog

Novi Guns’n’Roses album ”Chinese Democracy” definitivno izlazi 23. studenogFantomski povratnički album ’Chinese Democracy’ grupe Guns’n’Roses čiji izlazak se najavljuje već dug niz godina, napokon izlazi, što je ovih dana i službeno potvrđeno, tako da napokon prestaje ’saga’ zvana Axl žerli novi album ali ne zna kako ga napraviti bez ostalih članova originalnog benda, Slasha i Duff McKeagana.

Nasmijali ste se kiselo i odmahnuli rukom? Pa, ovog puta stigla je i službena potvrda. Nakon što su ga najavljivali, pa povlačili najavu, pa opet najavljivali, pa odgađali i tako već nekih deset godina, napokon je stigla i službena potvrda od strane menadžmenta Axlovih Gunsa, Irvinga Azoffa i Andyja Goulda.

Kako Axlu Roseu i Gunsima više nitko ne vjeruje kada je u pitanju njihov povratnički album, službena je informacija uzeta za ozbiljno jer ju je prvi plasirao zaposlenik lanca trgovina Best buy Gary Arnold, potvrdivši 23. studeni kao konačan datum izlaska albuma ’Chinese Democracy’. Album će od 23. studenog početi prodavati prvo u lancu dućana Best buy a netom kasnije ulazi u klasičnu distribuciju.

Na novom će albumu biti 14 novih pjesama. Danas je Axl Rose jedini preostali član izvornih Gunsa i ’veliki gazda’ s pravima na ime čiji je dignitet ozbiljno narušio svojom, pa, priznajmo - ludošću. No, unatoč svemu, dok ’Chinese Democracy’ ne postaje opipljiv opreza nikad dosta. Više o ’novim’ Gunsima na www.gunsnroses.com.

Guns’N’Roses - Sweet Child O’Mine

Objavljeno 23.10.2008.

Vremeplov

Svatko može napraviti nešto loše ali rijetki mogu nešto stvarno dobro.
Paul Simon