Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi nas je Manu Chao ”oborio s nogu”

˝La Radiolina˝ je vruće studijsko izdanje koje je ovoga tjedna isporučio legendarni francusko-španjolski pjevač i aktivist Manu Chao. To je njegov prvi CD nakon šestogodišnje diskografske šutnje i nastavak je albuma ˝Próxima Estación: Esperanza˝ prodanog do sada u nakladi od respektabilna tri milijuna primjeraka.

Manu Chao, kojeg je pokojni Joe Strummer često spominjao kao jednog od njemu najdražih izvođača, snimio je novi album u Barceloni. Osim što je napisao sve pjesme, Chao je i sam producirao album dok su mu prilikom miksanja pomogli Mario Caldato Jr. (Beastie Boys i Jack Johnson) i Andrew Scheps (Red Hot Chili Peppers i Mars Volta).

Album ˝La Radiolina˝ je i prije službenog izlaska od strane malobrojnih koji su pretpremijerno slušali nove pjesme proglašen ˝kaleidoskopom briljantnih ideja i maštovite glazbe˝, a britanski glazbeni mjesečnik Uncut udijelio mu je ekspresno 5 od mogućih 5 zvjezdica. Obzirom da smo i mi na RiRock.comu čuli o čemu se radi, potpuno se slažemo s ovom ocjenom uz napomenu da je album brži od prijašnjih i da ˝vuče˝ na staru dobru Mano Negru.

Odličan video spot za singl ˝Rainin’ in Paradize˝ snimio je nama dobro znani i u svijetu priznati režiser Emir Kusturica. Spot svakako vrijedi gledanja i nešto sitno potrošenih megabajta na YouTubeu.

Za kraj tag iz aktualne pjesme ˝Rainin’ in Paradize˝: ...in Baghdad it’s no democracy, thats just because it’s a US country...

Objavljeno 01.09.2007.

Vremeplov

U svakom razgovoru vrlo sam iskrena i otvorena, stojim iza svojih stavova.
Marina Perazić