Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi singl grupe Yammat - ’’Nikog ja ne krivim’’

Novi singl grupe Yammat - ’’Nikog ja ne krivim’’Nakon singla ’’Broj’’ grupe Nipplepeople, nova pjesma Yammata ’’Nikog ja ne krivim’’ ujedno je i drugi službeni singl s kompilacije ’’Yammat fm 01’’. ’’Nikog ja ne krivim’’ je pjesma koja će se naći na drugom studijskom albumu ’’Longplei’’ grupe Yammat čije je objavljivanje predviđeno krajem 2009.

Yammat nastavlja s identičnim pristupom glazbi kao i do sad, s jasnom namjerom da svojom glazbom ostavi što kvalitetniji trag na prostoru u kojem djeluje. Grupa sa singlom ’’Nikog ja ne krivim’’ polako otkriva detalje zvučnog identiteta novog albuma. Ostajući vjerni akustičnoj/elektroničkoj gitari kao temeljnoj glazbenoj podlozi, te Ivani Babić kao glasovnom artikulatoru pjesama, Yammat svom autorsko-sviračkom kolektivu koji se predstavio kroz album ’Plan B’, na novim pjesmama pridružuje nove suradnike.

Prijatelji s kojima su finalizirali ”Nikog ja ne krivim” su Mark Saunders i Oliver Hammett, dvojica Engleza koji svoju ljubav prema dobroj glazbi profesionalno izražavaju u studiju Beat 360 u New Yorku.

Objavljeno 21.12.2008.

Povezani članci

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal