Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi singl grupe Yammat - ’’Nikog ja ne krivim’’

Novi singl grupe Yammat - ’’Nikog ja ne krivim’’Nakon singla ’’Broj’’ grupe Nipplepeople, nova pjesma Yammata ’’Nikog ja ne krivim’’ ujedno je i drugi službeni singl s kompilacije ’’Yammat fm 01’’. ’’Nikog ja ne krivim’’ je pjesma koja će se naći na drugom studijskom albumu ’’Longplei’’ grupe Yammat čije je objavljivanje predviđeno krajem 2009.

Yammat nastavlja s identičnim pristupom glazbi kao i do sad, s jasnom namjerom da svojom glazbom ostavi što kvalitetniji trag na prostoru u kojem djeluje. Grupa sa singlom ’’Nikog ja ne krivim’’ polako otkriva detalje zvučnog identiteta novog albuma. Ostajući vjerni akustičnoj/elektroničkoj gitari kao temeljnoj glazbenoj podlozi, te Ivani Babić kao glasovnom artikulatoru pjesama, Yammat svom autorsko-sviračkom kolektivu koji se predstavio kroz album ’Plan B’, na novim pjesmama pridružuje nove suradnike.

Prijatelji s kojima su finalizirali ”Nikog ja ne krivim” su Mark Saunders i Oliver Hammett, dvojica Engleza koji svoju ljubav prema dobroj glazbi profesionalno izražavaju u studiju Beat 360 u New Yorku.

Objavljeno 21.12.2008.

Povezani članci

Vremeplov

U Rijeci ima sve više bendova i glazbenika koji se otvaraju prema nekim novim žanrovima, izlaze iz okvira bazičnog rocka, koji će naravno uvijek imati svoje posebno mjesto. Bogatsvo riječke scene leži upravo u činjenici da se svašta ”kuha”.
Vedran Križan (Manofon)