Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi spot Ede Maajke za kraj godine

Novi spot Ede Maajke za kraj godine’’Sve prolazi’’ feat. Saša Antić novi je spot za pjesmu Ede Maajke sniman na više lokacija, a cijeli spot povezuje jedan element - rijeka Sava. Tekst za pjesmu napisao je Edo, za beat je bio zadužen Koolade, klavir su odsvirali Zdeslav Klarić & Koolade, dok je refren djelo Saše Antića.

Spot za pjesmu ’’Sve prolazi’’ snimljen je tijekom pet dana u Orašju, Županji i Zagrebu. Redatelj je Tomislav Šango, a direktor fotografije Tomislav Krnić. Spot za treći singl ’Sve Prolazi’ s albuma ’’Balkansko a naše’’ je prvi Edin spot koji ima karakteristike dokumentarnog filma. Polovica spota snimljena je na brodu koji vadi pijesak, a kamera prati živote ljudi koji rade na takvom brodu koji se zove ’’Balkan’’, a plovi na samoj granici HR/BiH.

Edo je za singl izjavio – ’’To je pjesma nastala na jednom od najstarijih Kooladeovih beatova. Taj beat je trebao biti na svakom od mojih albuma ali nikad nisam uspio napisati tekst na njega, i sad sam miran, hahaha. Saša Antić je u zadnji čas sklepao refren. Naime, ja sam imao jedan koji nikad nije bio snimljen i otišao sam na put i sve se zakompliciralo. Znam da se ta stvar Saletu svidjela jer sam mu je puštao davno i on je uradio odličan posao i digao stvar sa svojim rimama na novi, bolji nivo.’’

Objavljeno 21.12.2008.

Vremeplov

Glazba je uzvišenija forma od mudrosti i filozofije... u njoj duh živi, razmišlja i kroz nju utječe.
Ludwig van Beethoven