Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi unplugged album Korna u prodaji

Kultna kalifornijska metal mašina Korn objavila je ovih dana ”Unplugged” album, koji će još više proširiti njihovu ionako rasprostranjenu bazu fanova. Još jedno izdanje u legendarnoj MTV seriji akustičnih svirki predstavlja Korn u sasvim novom svjetlu, bez distorzija, ogromnih bubnjeva i grubih vokala. Američka glazbena kritika i posjetitelji MTV stranice ovaj Korn nastup već su stavili uz rame najboljih Unplugged nastupima kao što su onaj skupine Nirvana ili Erica Claptona.

Prvi single s ovog albuma nova je verzija ogromnog hita ”Freak On a Leash”, u kojem se sada bandu pridružuje Amy Lee iz Evanescence. U zanimljivom medleyu ”Make me Bad / In Between Days” pojavljuje se i Robert Smith iz The Cure, a kao zanimljivost treba svakako izdvojiti i uvrštavanje obrade ”Creep” skupine Radiohead.

Korn su do sada objavili 7 studijskih albuma u karijeri dugoj 14 godina, prodavši pritom više od 20 milijuna albuma. Jednom prozvani ”najmarljivijim bandom glazbene industrije” već za ovo ljeto najavljuju novi studijski uradak, kojeg će promovirati i na njihovom prvom ikada nastupu u Hrvatskoj, na zagrebačkoj Šalati 03. srpnja. Čast da budu predgrupa na tom koncertu pripala je riječkoj skupini Father.

Objavljeno 02.04.2007.

Vremeplov

Pišem pjesme o stvarnim stvarima. Tema diktira raspoloženje i sve kreće od toga.
John Mayall