Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi unplugged album Korna u prodaji

Kultna kalifornijska metal mašina Korn objavila je ovih dana ”Unplugged” album, koji će još više proširiti njihovu ionako rasprostranjenu bazu fanova. Još jedno izdanje u legendarnoj MTV seriji akustičnih svirki predstavlja Korn u sasvim novom svjetlu, bez distorzija, ogromnih bubnjeva i grubih vokala. Američka glazbena kritika i posjetitelji MTV stranice ovaj Korn nastup već su stavili uz rame najboljih Unplugged nastupima kao što su onaj skupine Nirvana ili Erica Claptona.

Prvi single s ovog albuma nova je verzija ogromnog hita ”Freak On a Leash”, u kojem se sada bandu pridružuje Amy Lee iz Evanescence. U zanimljivom medleyu ”Make me Bad / In Between Days” pojavljuje se i Robert Smith iz The Cure, a kao zanimljivost treba svakako izdvojiti i uvrštavanje obrade ”Creep” skupine Radiohead.

Korn su do sada objavili 7 studijskih albuma u karijeri dugoj 14 godina, prodavši pritom više od 20 milijuna albuma. Jednom prozvani ”najmarljivijim bandom glazbene industrije” već za ovo ljeto najavljuju novi studijski uradak, kojeg će promovirati i na njihovom prvom ikada nastupu u Hrvatskoj, na zagrebačkoj Šalati 03. srpnja. Čast da budu predgrupa na tom koncertu pripala je riječkoj skupini Father.

Objavljeno 02.04.2007.

Vremeplov

Prijatelj je onaj koji ti daje potpunu slobodu da budeš ono što jesi.
Jim Morrison