Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi video uradak ST!llnesa!

Novi video uradak ST!llnesa!Grupa ST!llness ovih će dana izbaciti svoj novi video uradak, najbolji i najskuplji do sada! Naziv spota za pjesmu s albuma ”Globalno zatupljenje - Paket za preživljavanje” još će neko vrijeme ostati u tajnosti.

To je jedan od zahtjeva stranih investitora koji su sponzorirali izradu samog video spota. Zanimljivost je da je spot snimjen u rekordna dva sata, ističu ST!llnessi.

Scenarij, režiju, kameru i montažu potpisuju sami no ovaj put se u spotu pojavljuju profesionalni glumci - njihovi dvojnici.

Naime, već je pola godine bend u tajnosti radio mukotrpne audicije u želji da nađe idealne dvojnike za ovaj zahtjevni pothvat.

”Nakon pronalaženja glumaca sve je išlo glatko i spot smo uspjeli snimiti kroz samo dva radna sata. Ostatak produkcije trajao je još mjesec dana. U roku šest dana bit će vam dostupan na svim internetskim kanalima na kojima ste nas i do sada pratili.” - pojašnjavaju ST!llnessi.

Posebnost ovog uratka očituje se i u činjenici da će se spot prikazati samo na onim televizijama koje daju najbolju ponudu, ”tek kada se razmotre najbolje ponude” poručuju ST!llnessi poučeni dosadašnjim iskustvima.

Objavljeno 05.09.2010.

Vremeplov

Svirajte glazbu - ne instrument.
Nepoznat autor