Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi video uradak ST!llnesa!

Novi video uradak ST!llnesa!Grupa ST!llness ovih će dana izbaciti svoj novi video uradak, najbolji i najskuplji do sada! Naziv spota za pjesmu s albuma ”Globalno zatupljenje - Paket za preživljavanje” još će neko vrijeme ostati u tajnosti.

To je jedan od zahtjeva stranih investitora koji su sponzorirali izradu samog video spota. Zanimljivost je da je spot snimjen u rekordna dva sata, ističu ST!llnessi.

Scenarij, režiju, kameru i montažu potpisuju sami no ovaj put se u spotu pojavljuju profesionalni glumci - njihovi dvojnici.

Naime, već je pola godine bend u tajnosti radio mukotrpne audicije u želji da nađe idealne dvojnike za ovaj zahtjevni pothvat.

”Nakon pronalaženja glumaca sve je išlo glatko i spot smo uspjeli snimiti kroz samo dva radna sata. Ostatak produkcije trajao je još mjesec dana. U roku šest dana bit će vam dostupan na svim internetskim kanalima na kojima ste nas i do sada pratili.” - pojašnjavaju ST!llnessi.

Posebnost ovog uratka očituje se i u činjenici da će se spot prikazati samo na onim televizijama koje daju najbolju ponudu, ”tek kada se razmotre najbolje ponude” poručuju ST!llnessi poučeni dosadašnjim iskustvima.

Objavljeno 05.09.2010.

Vremeplov

Skoro svi naši fanovi koje smo sreli su stvarno cool ljudi. Inteligentni su i imaju vrlo zanimljiva mišljenja, daleko više od ustaljene predodžbe o prosječnom ”rock’nroll fanu”. Senzibilni su to ljudi s kojima rado popijem piće.
Peter Buck (REM)