Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novigrad Cittanova Music Nights 2007.

Ovogodišnji 13. po redu festival Novigrad Cittanova Music Nights održat će se od 13. do 14. srpnja na Velikom trgu u Novigradu. Organizator festivala je udruga Artefactori iz Rijeke. Umjetnički direktor festivala je Tamara Obrovac, a izvršni producent Vlado Gašparović, dir. Koncertne agencije GIS. Ovaj tim ponovno je uspio složiti program sastavljen od domaćih i inozemnih snaga. Festival u petak otvara Zoran Predin, kantautor i tekstopisac istančanog osjećaja za riječi i melodiju, ovoga puta pojačan grupom Žive legende. Slijedi Al Di Meola, već dva i pol desetljeća poznat diljem svijeta kao jedan od najcjenjenijih gitarskih virtuoza suvremenog jazza. U Novigrad dolazi uz pratnju Midsummer Night Quarteta.

Drugi dan Novigrad Cittanova Music Nightsa započinje ”domaćicom” samog festivala Tamarom Obrovac i njezinim novim projektom Transhistria Electric. Posljednji će na festivalu nastupiti Don Byron sa Junior Walker Projectom. Iako originalno smatran jazz glazbenikom, stilski pustolovan, Byron kao klarinetist, saksofonist, skladatelj, aranžer i kritičar društva redefinira svaki žanr glazbe koju svira.

Oba dana nakon koncerata zabava se nastavlja iza ponoći na Beach After Partyima. Voditelji programa su i ove godine Tamara Obravac i kantautor Dražen Turina Šajeta. Ulazi na sve koncerte su besplatni.

Objavljeno 18.06.2007.

Vremeplov

Teško je u ovoj hiperprodukciji i kaosu od ponude na glazbenom tržištu reći da možeš smisliti nešto novo.
Sandi Bratonja (Sinteza), intervju za RiRock.com