Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Objavljeni najbolji radovi Mick Jaggera

Bez matičnih The Rolling Stonesa Mick Jagger još od sredine 80-ih vodi zapaženu solo karijeru tijekom koje je objavio četiri albuma, a za 2007. je odlučio s njih izdvojiti najbolje pjesme za best of izdanje. Na kompilaciju su uz dobro nam znane hitove ˝God Gave me Everything˝, ˝Don’t Tear Me Up˝, ˝Sweet Thing˝uvrštene i tri nove pjesme, najavni singl ˝Charmed Life˝, ˝Too Many Cooks (Spoil the Soup)˝ i ˝Checkin’ Up On My Baby˝.

Potrebno je naglasiti da je kompilacija objavljena u dvije verzije - običnu koja donosi CD sa 17 pjesama i deluxe verziju na koju je uz, spomenuti disk, prikačen i DVD koji nosi 6 video spotova, uključujući veliki hit duet s Davidom Bowiejem ˝Dancing In the Streets˝, friški intervju u kojem Jagger priča o svojoj solo karijeri, video klip iz filma ˝Being Mick˝, licencirane klipove iz filmova ˝Alfie˝ i ˝Performance˝ u kojem glavnu ulogu i krevet dijeli s bivšom životnom družicom Keitha Richardsa, Anitom Pallenberg. Deluxe verzija je u prvoj, i možda jedinoj, nakladi tiskana u svega 50.000 primjeraka. Dakle, info je pred vama ostaje samo da si odgovorite pušite li Micka bez Stonesa ili ne?

Objavljeno 31.10.2007.

Vremeplov

S jedne strane riječka scena je vrlo živahna, ali s druge i vrlo alternativna i samodostatna... Mislim da tajna riječkog rocka leži u otvorenosti grada za sve stilove.
Vava Simčić