Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Od 1. ožujka krenulo glasovanje za Zlatnu Kooglu

Šesti nacionalni glazbeni festival Zlatna Koogla, održat će se 26. i 27. ožujka u Zagrebu s nastupima nekih od najnominiranijih izvođača, ali i nada, novih izvođača godine. Za odabrane finaliste u drugom glasačkom krugu od subote 1. ožujka do subote 22. ožujka može se glasovati na službenim stranicama nagrade www.zlatnakoogla.com.

Najviše nominacija u postojećim kategorijama za Zlatnu Kooglu 2008 imaju: Hladno pivo, Jinx, The Beat Fleet, Gibonni, Pips, Chips & Videoclips, The Chweger, Miroslav Evačić i Pavel.

Ove godine je došlo do promjena u kategorijama nagrada, tako da je ukinuta kategorija za najbolji web site godine, nagrada za minuli rad u unapređenju domaće glazbene scene, dok je kategorija za Zlatno Rooglo zamijenjena kategorijama manje ’strašnih’ Dosada godine. Ove godine će kompilacija Zlatna Koogla 2008 biti objavljena isključivo na Internetu, uz besplatni download.

Objavljeno 03.03.2008.

Vremeplov

U jednom Beckettovom crnom vicu Englez kaže krojaču: ”Pa je li vi znate da je Bog za šest dana stvorio svijet, a vama su trebala tri mjeseca da sašijete hlače.” Krojač se s gađenjem osvrnu oko sebe i odgovori: ”Gospodine, pogledajte ovaj svijet i onda pogledajte ove hlače.”
Pero Kvrgić, glumac