Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Opljačkan grob Iana Curtisa

Opljačkan grob Iana CurtisaNadgrobni spomenik Iana Curtisa, frontmena Joy Divisiona, koji se objesio u svom domu kada je imao 23 godine, nestao je s groblja u njegovom rodnom gradu Macclesfieldu. Lokalna policija objavila je kako je nadgrobni spomenik s natpisom ”Ian Curtis 18 - 5 - 80” i ”Love Will Tear Us Apart” ukraden između utorka popodne i srijede ujutro.

”Ovo je neobičan lopov i uvjeren sam da netko od mještana zna tko je za to odgovoran, ili gdje se nadgrobni spomenik sada nalazi”, kaže glasnogovornik policije u Macclesfieldu.

Curtis, koji je patio od epilepsije i depresije, imao je samo 23 godine kada se objesio u kuhinji svog doma u Macclesfieldu, u svibnju 1980. godine, neposredno prije zakazane turneje Joy Divisiona po SAD-u.

Nakon njegove smrti bend je nastavio rad pod imenom New Order, no život i djelo Iana Curtisa još uvijek intrigiraju javnost. Prošle je godine izašao Control, hvaljeni biografski film o Curtisu, dok je početkom ove emitiran i dokumentarac naslovljen Joy Division. (Net.hr)

Objavljeno 03.07.2008.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens