Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Opljačkan grob Iana Curtisa

Opljačkan grob Iana CurtisaNadgrobni spomenik Iana Curtisa, frontmena Joy Divisiona, koji se objesio u svom domu kada je imao 23 godine, nestao je s groblja u njegovom rodnom gradu Macclesfieldu. Lokalna policija objavila je kako je nadgrobni spomenik s natpisom ”Ian Curtis 18 - 5 - 80” i ”Love Will Tear Us Apart” ukraden između utorka popodne i srijede ujutro.

”Ovo je neobičan lopov i uvjeren sam da netko od mještana zna tko je za to odgovoran, ili gdje se nadgrobni spomenik sada nalazi”, kaže glasnogovornik policije u Macclesfieldu.

Curtis, koji je patio od epilepsije i depresije, imao je samo 23 godine kada se objesio u kuhinji svog doma u Macclesfieldu, u svibnju 1980. godine, neposredno prije zakazane turneje Joy Divisiona po SAD-u.

Nakon njegove smrti bend je nastavio rad pod imenom New Order, no život i djelo Iana Curtisa još uvijek intrigiraju javnost. Prošle je godine izašao Control, hvaljeni biografski film o Curtisu, dok je početkom ove emitiran i dokumentarac naslovljen Joy Division. (Net.hr)

Objavljeno 03.07.2008.

Vremeplov

U Hrvatskoj je daleko bolji standard nego u Bosni, socijalna država tu kol’ko tol’ko funkcionira, ali ljudi su isfrustrirani jer su do sada trebali brojati eure a broje - dlake.
Edo Maajka, intervju za RiRock.com