Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Organizirana ponoćna prodaja novog albuma Metallice

Organizirana ponoćna prodaja novog albuma MetalliceNabavite svoj primjerak albuma ”Death Magnetic” u prvim minutama izlaska albuma u prodaju i osvojite prigodan poklon, javljaju iz Aqaurius recordsa. Vrijeme je ponoć, 12. rujna 2008., s četvrtka na petak, a mjesto Aquarius CD shopovi.

Petak, 12. rujna, dan je izlaska novog albuma ”Death Magnetic” grupe Metallica, u svijetu i Hrvatskoj. Aquarius organizira ponoćnu prodaju albuma diljem zemlje, kako bi omogućili fanovima da svog primjerka dođu u prvim minutama njegova izlaska u prodaju.

”Death Magnetic” jubilarni je, 10. studijski album najveće svjetske heavy metal atrakcije, grupe Metallica. Istovremeno, to je prvo studijsko izdanje benda u zadnjih pet godina, od izlaska albuma ”St. Anger” koji se popeo na broj 1 top listi prodaje u 30 zemalja diljem svijeta, i općenito prodao u šest milijuna primjeraka.

Također, on line shop Cedeterija.hr pruža mogućnost prednarudžbe novog albuma ”Death Magnetic”. Ukoliko se narudžbu albuma ”Death Magnetic” izvrši do četvrtka 11. rujna u 9 sati, odnosno petka 12. rujna u 9 sati za stanovnike grada Zagreba, Cedeterija.hr garantira dostavu album tijekom petka 12. rujna, na sam dan izlaska albuma u prodaju. Ostali će morati pričekati par dana do dostave.

Objavljeno 08.09.2008.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens