Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Organizirana ponoćna prodaja novog albuma Metallice

Organizirana ponoćna prodaja novog albuma MetalliceNabavite svoj primjerak albuma ”Death Magnetic” u prvim minutama izlaska albuma u prodaju i osvojite prigodan poklon, javljaju iz Aqaurius recordsa. Vrijeme je ponoć, 12. rujna 2008., s četvrtka na petak, a mjesto Aquarius CD shopovi.

Petak, 12. rujna, dan je izlaska novog albuma ”Death Magnetic” grupe Metallica, u svijetu i Hrvatskoj. Aquarius organizira ponoćnu prodaju albuma diljem zemlje, kako bi omogućili fanovima da svog primjerka dođu u prvim minutama njegova izlaska u prodaju.

”Death Magnetic” jubilarni je, 10. studijski album najveće svjetske heavy metal atrakcije, grupe Metallica. Istovremeno, to je prvo studijsko izdanje benda u zadnjih pet godina, od izlaska albuma ”St. Anger” koji se popeo na broj 1 top listi prodaje u 30 zemalja diljem svijeta, i općenito prodao u šest milijuna primjeraka.

Također, on line shop Cedeterija.hr pruža mogućnost prednarudžbe novog albuma ”Death Magnetic”. Ukoliko se narudžbu albuma ”Death Magnetic” izvrši do četvrtka 11. rujna u 9 sati, odnosno petka 12. rujna u 9 sati za stanovnike grada Zagreba, Cedeterija.hr garantira dostavu album tijekom petka 12. rujna, na sam dan izlaska albuma u prodaju. Ostali će morati pričekati par dana do dostave.

Objavljeno 08.09.2008.

Vremeplov

U Rijeci ima sve više bendova i glazbenika koji se otvaraju prema nekim novim žanrovima, izlaze iz okvira bazičnog rocka, koji će naravno uvijek imati svoje posebno mjesto. Bogatsvo riječke scene leži upravo u činjenici da se svašta ”kuha”.
Vedran Križan (Manofon)