Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Originalna postava Black Sabbatha na okupu

Originalna postava Black Sabbatha na okupuGeezer Butler je otkrio „da nije rečeno ne“ u vezi ponovnog okupljanja skupine Black Sabbath.

Govoreći na Hellbound.ca čuveni basist četvorkeiz Birminghama, otkrio je kako bi želio još jednu turneju u originalnom sastavu kako bi uspješno završili priču o Black Sabbathu.
Rekao je: “Znate bilo bi primamljivo završiti čitavu stvar jednom turnejom, pretpostavljam. Uzimajući u obzir naše godine, vrijeme nam neupitno istječe. Bilo bi lijepo. Ne bih rekao ne ovoj ideji.“

Ovu vijest slijedi priča Ozzy Osbournea o eventualnom ujedinjenju za sljedeći album ali i nedavni intervju s Billy Wardom koji potpiruje nade o novom albumu i turneji:

„Nisam tu kako bi pričao o našim planovima, ali mogu reći da smo međusobno razgovarali. Ne vidim nikakve zidove i ne osjećam nikakve loše vibracije. Uvijek sam gajio želju da među nama bude sve u redu, te smatrao da se samo u takvim okolnostima može ići na turneju. Volio bih da to učinimo, ako mene pitate. Volio bih da krenemo naprijed, da ne bude samo turneja, već novi projekt skupine Black Sabbath. To bi za mene bio krajnji cilj.“

Jedino se Tonny Iommi nije oglasio povodom čitave priče. Ostaje pitanje što se tiče Ozzyija, koji je odnedavno vlasnik novog albuma „Scream“, dali će ga koncertno promovirati ili će uslijediti nasatavak „Reuniona“ iz 1997. godine. Kako god Ozzy će profitirati.

Objavljeno 20.08.2010.

Vremeplov

Nitko od nas ne bi uspio da nije bilo Elvisa.
Buddy Holly