Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Otvorenje novog kluba u Zagrebu!

Otvorenje novog kluba u Zagrebu! Nakon duge potrage Dobri duh rock’n’rolla našao je novo stanište – klub Hard Place u Šubićevoj 55/1. Novouređeni klub otvara svoja vrata za svekoliko pučanstvo željno rock’n’rolla ove subote 01.05. 2010., a za drage prijatelje i dugogodišnje članove udruge Dobri duh rock’n’rolla pretpremijera je u petak 30.04. od 20 sati.

Naći ćete ih u Šubićevoj 55 / 1 – preko puta novog trga na Kvatriću u zgradi stare tvornice Gorica. Ulaz u klub je sa dvorišne strane na prvom katu, a za parking ćete se morati sami pobrinuti.

Iz Dobrog duh rock’n’rolla porućuju: ”Uz svirku i D.J. program nadamo se da ćete se sa nama zabavljati do 4 ujutro te da ćete postati naši stalni gosti!”

Čast da otvore sviračku sezonu za praznik rada pripala je jednom od najvrijednijih i ponajboljih zagrebačkih klupskih bandova – Rockheads, koji već godinama svojim sjajnim nastupima uveseljavaju ljubitelje dobrog rock zvuka.

Vrata se otvaraju u 20 sati, a svirka počinje od 21 – nakon Rockheadsa „glazbu za ples i slušanje“ birat će Vam D.J. Danchee do 04 ujutro.

Već sljedećeg dana – u nedjelju 02.05. kreće jedna od redovnih večeri kluba Hard Place – ”Blues dinner session” gdje se uz sjajnu svirku zagrebačkih blues glazbenika može naći i free klopa.

U ponedjeljak slijedi Vidijada – program koji će na velikom platnu donositi ponajbolje svjetske rock izvođače, a prvi ponedjeljak pripada Doorsima.

Objavljeno 29.04.2010.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin