Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Otvorenje novog kluba u Zagrebu!

Otvorenje novog kluba u Zagrebu! Nakon duge potrage Dobri duh rock’n’rolla našao je novo stanište – klub Hard Place u Šubićevoj 55/1. Novouređeni klub otvara svoja vrata za svekoliko pučanstvo željno rock’n’rolla ove subote 01.05. 2010., a za drage prijatelje i dugogodišnje članove udruge Dobri duh rock’n’rolla pretpremijera je u petak 30.04. od 20 sati.

Naći ćete ih u Šubićevoj 55 / 1 – preko puta novog trga na Kvatriću u zgradi stare tvornice Gorica. Ulaz u klub je sa dvorišne strane na prvom katu, a za parking ćete se morati sami pobrinuti.

Iz Dobrog duh rock’n’rolla porućuju: ”Uz svirku i D.J. program nadamo se da ćete se sa nama zabavljati do 4 ujutro te da ćete postati naši stalni gosti!”

Čast da otvore sviračku sezonu za praznik rada pripala je jednom od najvrijednijih i ponajboljih zagrebačkih klupskih bandova – Rockheads, koji već godinama svojim sjajnim nastupima uveseljavaju ljubitelje dobrog rock zvuka.

Vrata se otvaraju u 20 sati, a svirka počinje od 21 – nakon Rockheadsa „glazbu za ples i slušanje“ birat će Vam D.J. Danchee do 04 ujutro.

Već sljedećeg dana – u nedjelju 02.05. kreće jedna od redovnih večeri kluba Hard Place – ”Blues dinner session” gdje se uz sjajnu svirku zagrebačkih blues glazbenika može naći i free klopa.

U ponedjeljak slijedi Vidijada – program koji će na velikom platnu donositi ponajbolje svjetske rock izvođače, a prvi ponedjeljak pripada Doorsima.

Objavljeno 29.04.2010.

Vremeplov

Sviram samo blues i znam da od toga neću zaraditi neke novce. Zato me samo to i zanima.
Howlin’ Wolf