Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Park-In-Zagreb 2010.

Park-In-Zagreb 2010.Centar mladih Ribnjak, Udruga Kula i Artim Produkcija s ponosom predstavljaju 5. po redu zagrebački ljetni kulturni festival Park-In-Zagreb. Park-in-Zagreb zamišljen je kao dvotjedni festival zabave i kulture s besplatnim programom koji se održava u Parku Ribnjak, Centru mladih Ribnjak i klubu Purgeraj, krajem lipnja i početkom srpnja svake godine.

Cilj festivala je da svakog od 14 dana trajanja mladima koji se zateknu u Zagrebu bude ponuđen raznolik kulturni sadržaj: koncert, predstavu, radionicu, projekciju, izložbu, performance, te da se omogući domaćim i stranim, mladim i još mlađim umjetnicima da u opuštenoj i neobaveznoj zagrebačkoj ljetnoj atmosferi predstave svoje radove publici.

Od samih početaka 2006. godine, organizatori se trude promovirati vrijednosti suvremenog građanskog društva. U tom kontekstu, važno je istaknuti ulogu koju u projektu imaju volonteri koji se svake godine nesebično odazivaju pozivu da se zajedničkim snagama u sklopu festivala Park-in-Zagreb ponudi mladima grada Zagreba zanimljive kulturne sadržaje.

Program Park-in-Zagreba 2010. će se, po običaju, održavati kroz svakodnevne radionice (plesne, glazbene, sportske, kiparske, plesne, dramske itd.), izložbe, predavanja, predstave projekcije, koncerte itd.

Sva ova događanja se odvijaju u tri termina tijekom dana koja su prilagođena ciljanim dobnim skupinama: jutarnjem od 10-13h, popodnevnom od 16-19h te večernjem iza 20h.

Svi programi i događanja u sklopu festivala su i ove godine potpuno besplatni.

Objavljeno 23.06.2010.

Vremeplov

Ja živim na selu sedam godina i mogu ti reći da sam se jako odmorio. To selo i život u njemu pruža mi dobar balans i kontru onom drugom životu, životu s Gustafima.
Edi Maružin (Gustafi)