Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pavarottijevi dueti sakupljeni na DVD izdanju ”Pavarotti: The Duets”

Pavarottijevi dueti sakupljeni na DVD izdanju ”Pavarotti: The Duets”Premda će Luciano Pavarotti zauvijek ostati zapamćen kao jedan od najvećih opernih pjevača svih vremena, pozornost šire javnosti privukao je suradnjama sa mnogobrojnim raznolikim umjetnicima/izvođačima različitih glazbenih stilova.

Njegov dobrotvorni koncert održan u Modeni omogućio mu je da zapjeva s vodećim imenima rocka, popa, klasične glazbe i soula.

”Pavarotti: The Duets” DVD je izdanje iz kolekcije ”Glazba za oči”, na kojem se nalazi izbor najomiljenijih Lucianovih dueta, njih 15. U svakoj svojoj pjevačkoj kombinaciji Pavarotti je znao pronaći najbolji način kako iskoristiti svoj tenorski dar.

Na ovome disku nalaze se nezaboravni dueti Luciana Pavarottija, koji je ugostio između ostalih i Bona, Andreu Bocellia, Stinga, James Browna. Na DVD-u se nalaze pjesme poput ”Like Horses”, ”Miss Sarajevo”, ”The Magic Of Love”, ”It’s A Man’s World” i ”O sole mio”. DVD izdanje prati i CD izdanje.


Objavljeno 24.11.2008.

Vremeplov

U Rijeci ima sve više bendova i glazbenika koji se otvaraju prema nekim novim žanrovima, izlaze iz okvira bazičnog rocka, koji će naravno uvijek imati svoje posebno mjesto. Bogatsvo riječke scene leži upravo u činjenici da se svašta ”kuha”.
Vedran Križan (Manofon)