Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pavarottijevi dueti sakupljeni na DVD izdanju ”Pavarotti: The Duets”

Pavarottijevi dueti sakupljeni na DVD izdanju ”Pavarotti: The Duets”Premda će Luciano Pavarotti zauvijek ostati zapamćen kao jedan od najvećih opernih pjevača svih vremena, pozornost šire javnosti privukao je suradnjama sa mnogobrojnim raznolikim umjetnicima/izvođačima različitih glazbenih stilova.

Njegov dobrotvorni koncert održan u Modeni omogućio mu je da zapjeva s vodećim imenima rocka, popa, klasične glazbe i soula.

”Pavarotti: The Duets” DVD je izdanje iz kolekcije ”Glazba za oči”, na kojem se nalazi izbor najomiljenijih Lucianovih dueta, njih 15. U svakoj svojoj pjevačkoj kombinaciji Pavarotti je znao pronaći najbolji način kako iskoristiti svoj tenorski dar.

Na ovome disku nalaze se nezaboravni dueti Luciana Pavarottija, koji je ugostio između ostalih i Bona, Andreu Bocellia, Stinga, James Browna. Na DVD-u se nalaze pjesme poput ”Like Horses”, ”Miss Sarajevo”, ”The Magic Of Love”, ”It’s A Man’s World” i ”O sole mio”. DVD izdanje prati i CD izdanje.


Objavljeno 24.11.2008.

Vremeplov

Grci uopšte ne priznaju da postojimo, Bugari kažu da smo Bugari, Srbi ne priznaju crkvu... Čuvanje tradicionalne glazbe je čuvanje našeg makedonskog identiteta. Na primer, najpopularniji Makedonac zadnjih 50 godina je Toše Proeski, opet muzičar.
Gorazd Čapovski (Mizar)