Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pearl Jam je najbolji američki band 2006. godine

Prema velikoj anketi koju je u SAD-u, krajem studenog, proveo ugledni glazbeni magazin svjetskog glasa Rolling Stone – grupa Pearl Jam premoćnom količinom glasova proglašena je grupom godine u SAD-u.

Pearl Jam je za dlaku pretekao grupe Red Hot Chili Peppers i Tool, a među pet veličanstvenih našli su se još - grupa My Morning Jacket i uvijek ekscentrični Beck. Neuništivi Bob Dylan, na visokom 6. mjestu zahvaljujući svom novom albumu ”Modern Times”.

Skupina Pearl Jam je osnovana u Seattleu, država Washington i smatra se jednom od najutjecanijih glazbenih bendova u devedesetima. Primjećeni 1990. godine Pearl Jam se počeo smatrati članom ”velike četvorke” iz grunge generacije uz Nirvanu, Alice in Chains i Soundgarden, i jedan je od nekolicine bendova koji su poslije grunge revolucije opstali i ostali svirati. Oni su: Eddie Wedder (vokal), Mike McCready (gitara), Stone Gossard (gitara), Jeff Amnet (bas gitara) i Matt Cameron (bubnjevi).

Objavljeno 14.12.2006.

Vremeplov

Moj najdraži urednički rad bio je upravo u ”Valu”. Tamo sam našao ekipu srodnih duša i s guštom smo radili te novine. Dao sam toj ekipi dio zanata, ali i veliki dio srca. ”Valu” sam pak nadjenuo ime, i danas mislim da je bilo dobro...
Mišo Cvijanović Cvijo, novinar i kolumnist (Novi list)