Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pearl Jam počeli sa snimanjem novog materijala

Pearl Jam su počeli sa snimanje devetog studijskog albuma, koji bi trebao biti objavljen do kraja ove godine, javlja TotalPortal. Na novom izdanju, prvom od albuma ’Pearl Jam’ 2006, bend prvi put poslije albuma ’Yield’ (1998) surađuje sa producentom Brendanom O’Brienom, rekao je radiju KISW iz Seattlea gitarist grupe Mike McCready. O’Brien je bio producent njihovih albuma ’Vs’ 1993. i ’Vitalogy’ 1994.

Pearl Jam i O’Brien snimili su prošle godine obradu hita ’Love Reign O’er Me’ grupe The Who za film ’Reign Over Me’ Adama Sandlera.

Album Pearl Jam iz 2006. dospio je na drugo mjesto Bilboardove liste najprodavanijih izdanja, a singl sa tog albuma ’World Wide Suicide’ bio je na vrhu Bilboardove liste ’moderni rock’. Bend će od 11. do 30. lipnja održati 13 koncerata na američkoj istočnoj obali.

Objavljeno 19.05.2008.

Vremeplov

Volim ”male” ljude i smatram da nikada ne treba ljude razlikovati prema tome tko što radi. Jednom sam se usred noći našao na pljusku sam s neispravnim autom. I odjednom su se stvorili djelatnici riječke Čistoće i pomogli mi odgurati auto. Nemojte nikada razlikovati ljude s obzirom na znanje ili titulu jer svi smo mi - samo ljudi.
Ljubo Kostić, riječki odvjetnik