Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Peppersima uručena hrvatska nagrada ”Zlatna ploča”

Dancing Bear izaslanstvo je u srijedu, 06. prosinca, otputovalo do Beča i dvorane Stadthalle ne bi li odgledali prvi od dva koncerta RHCP-a u tom gradu, te im uz Warner Music Austria uručio ”Zlatnu ploču” koju su osvojili za odličnu tiražu dvostrukog izdanja ”Stadium Arcadium”.

Red Hot Chili Peppers novom su turnejom strategiju jam-sessiona pretvorili u legitiman, samosvojan dio koncerta, inzistirajući na sponatnosti i ad hoc kreativnosti, spram programiranosti većine mega-turneja. Barem pet-šest puta tijekom nastupa trojica glazbenika ulaze u kratka intermeca i u slobodnoj formi nekoliko minuta prosviravaju određenu temu koju potom pretvaraju u početak pjesme, nakon čega se pokazuju fascinantnim sviračima i u čvrsto zadanim okvirima pojedine pjesme, kažu oduševljeno iz Dancing Bear izaslanstva.

Objavljeno 11.12.2006.

Vremeplov

Možda vam je poznato da neki antropolozi smatraju glazbu prvim od svih umjetničkih načina izražavanja ljudske rase, koji je uobličen još u vremenima davno prije naprednih civilizacija Maya, Egipta, Sumera... još tamo u pećinama, dok su ljudska bića mumljala i žvakala meso životinja i pripadnika suparničkih plemena.
Luda Furlan Zaborac (The Bambi Molesters)