Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pet verzija novog albuma skupine U2

Pet verzija novog albuma skupine U2U2 planira napraviti pet različitih verzija novog albuma ”No LIne On The Horizont”, s specijalnim dodatkom koji uključuje novi film Antona Corbijna.

Kao i standardno CD izdanje i vinil ”No Line On The Horizont” biti će izdan u tri limitirana izdanja. Digi-pack verzija uključuje kompletan album zajedno s bookletom od 36 stranica, poster i film koji je snimio Corbijin.

Tu je i verzija koja sadrži album i časopis od 60 stranica te naravno spomenuti film kao download.Najekskluzivnija verzija je ona koja sadrži album i knjigu tvrdih korica od 60 strana, poster i DVD verziju Corbijinog filma.

Poznato je da se članovi skupine uvijek trude nadmašiti ono što su do sada učinili, a ovom bogatom ponudom to će i uspjeti. Što se tiče ovih pet verzija vjerujemo da će svatko od njihovih fanova odabrati upravo ono što mu najviše odgovara, a to je pretpostavljamo i bit svega.

Objavljeno 29.12.2008.

Vremeplov

Važnost riječkih bendova bila je prije svega njihov značaj u Rijeci odnosno tadašnjoj socijalističkoj i samoupravnoj Jugoslaviji. Krajem sedamdesetih, u vrijeme punka, rad primjerice Parafa i Termita ili ljubljanskih Pankrta zasigurno bi bio zapažen i u Londonu, jer su to bili odlični bendovi u tom žanru.
Goran Lisica Fox, riječki glazbeni promotor