Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Phil Hilborne održati će Masterclass u Zagrebu

Phil Hilborne održati će Masterclass u ZagrebuSlavni rock gitarist Phil Hilbourne dolazi u Hrvatsku kao član žirija za prvo online natjecanje rock gitarista pa će to vrijeme iskoristiti kako bi održao i Masterclass.

Organizatori Master-a 2010. su se potrudili okupiti što bolji žiri koji će odlučivati o pobjedniku. Natjecanje je otvoreno do 04. 04. 2010., dok će pobjednik biti proglašen na velikoj koncertnoj završnici 22. 04. u klubu Boogaloo.

Dan kasnije, Phil Hilborne će održati Masterclass za sve zainteresirane s ciljem da u interakciji s polaznicima prenese svoje bogato iskustvo rock gitarista. Naime, Phil je u svojoj bogatoj karijeri svirao s nekima od najvećih glazbenika i gitarista svih vremena kao što su Iron Maiden, Deep Purple, Whitesnake, Les Paul, Bruce Dickinson, Ian Paice, Queen, Martin Taylor ...

Trenutno je angažiran kao konzultant nekih od najvećih svjetskih magazina za svirače gitara.

Inače, glavna nagrada za pobjednika gitarističkog online natjecanja je gitara marke Paul Reed Smith, jednog od najpoznatijih svjetskih proizvođača gitara.

Za prijavu na natjecanje ne postoji ograničenja. Master 2010 je natjecanje otvoreno za sve uzraste i nivoe sviranja gitare.

Dovoljno je snimiti video clip dužine između 60 i 180 sekundi, na kojemu se vidi i čuje tko što zna, postaviti ga na YouTube i s kratkom biografijom poslati link na portal Mixer.hr na adresu master2010@mixer.com.hr.

Objavljeno 17.03.2010.

Vremeplov

Nismo mogli naći ni izdavače ni managere kojima je bilo stalo do nas, nije bilo ni puno bendova koji su htjeli svirati s nama, ali smo bili stalno na turnejama, bez obzira na vrlo malo novaca i nekako se uspjeli probiti.
Billy Gould (Faith No More)