Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pink Studio i ”Soundtrack za lutku”

Pink Studio i ”Soundtrack za lutku”Nakon predstavljanja domaćoj pop sceni singlovima ”Ne/staješ” i ”Infra Inga”, te singla ”Jutro poslije” (prvo mjesto od Otvorenog radija do MTV Adrije), power pop skupina Pink Studio predstavlja debi album ”Soundtrack za lutku” koji će u petak 15. svibnja izaći za koprodukciju etiketa DOP Records i Menart.

Pink Studio je kratko objasnio: „Pjesma Jutro poslije najavljuje naš album Soundtrack za lutku i bila je odlična zamjena pustim riječima, velebnom PR-u, plaćenim oglasima, plaćenim novinarima, insceniranim skandalima i ljigavoj prepotenciji koja je do sada bila već prokušana formula za najavljivanje albuma većine hrvatskih bendova. Tako da su oni imali žute kolumne i Red carpet, a mi naše Jutro poslije.“

O samom albumu su rekli sljedeće: ”Album Soundtrack za lutku je naše dijete, začeto, hranjeno i odgajano u posljednje tri godine u zajedničkoj komuni Pink Studia, J.A., Luke Tralića Shota, Erola Zejnilovića i još čitave galerije dobroćudnih ljudi, sjajnih učitelja i vrhunskih profesionalaca bez čijeg truda, znanja i šlepera dobre volje ne bi napravili ništa. Tim albumom smo željeli stvoriti autorski, drukčiji zvuk na našim prostorima, upumpati svježu krv u pojačala i pokrenuti novi power pop val koji bi okupljao mlade umjetnike koji sve glasnije naviru kroz vrata neke nove scene. Svakoj smo pjesmi na albumu pristupali s posebnom pažnjom i ljubavlju zbog čega nam cijeli projekt našeg Soundtracka za lutku već odavno ostavlja odličan okus u ustima i ušima...”

Po izlasku albuma uskoro slijedi i koncertna promocija u Zagrebu i ostatku države, a pretpremijerni nastup održava se 16. svibnja u sklopu Bregana Live festa na kojem će nastupiti zajednos Ramirezom i Deafness By Noise.


Popis pjesama:
1. Infra Inga
2. Disco Koogla
3. Jutro poslije
4. Soundtruck za lutku
5. Električna
6. Akvarel
7. Običan dan
8. Akustični tobogan
9. Recycle Bin
10. Ne staješ
11. Samo kiša
12. Sama usred ekrana
13. 11. studeni

Objavljeno 14.05.2009.

Vremeplov

Ne, prije svega ja nisam rocker. Mene bi se moglo više svrstati u neki slavonski pandan bluesera. Kad si blueser onda to radiš do smrti, a kad si rocker onda se voziš u bijesnom automobilu, okružen si trebama, znaš ono sex, drugs and rock&roll. Ja sebe danas ne smatram rockerom nego hrvatskom inačicom bluesmana.
Goran Bare