Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pjevač AC/DC-a najavio odlazak u mirovinu

Pjevač AC/DC-a najavio odlazak u mirovinuPo pisanju britanskog Guardiana Brian Johnson, pjevač legendarne australske grupe AC/DC, u nedavnom intervjuu za časopis Classic Rock najavio je kako razmišlja o odlasku u mirovinu po završetku aktualne turneje ”Black Ice”.

61-godišnji Johnson kazao je kako već dugo razmišlja o tome i kako se htio povući već prije, no iz benda su ga uspjeli nagovoriti da ostane barem do kraja ove turneje koja završava u svibnju 2011. godine.

”Trudim se biti u formi i uživam raditi s bendom, no dečki su tek zašli u pedesete, a ja sam puno stariji. Ne želim da me ljudi sažalijevaju na pozornici” navodi Johnson.

Čini se kako ostatak benda neće pustiti svoga pjevača samo tako, a najslikovitiji je bio Malcolm Young: - ’’Kakva mirovina? Nema teorije da ti to dopustimo.’’

Brian Johnson, nekadašnji pjevač grupe Geordie, AC/DC-u se pridružio 1980. poslije smrti Bona Scotta i danas, nakon trideset godina provedenih u bendu, smatra kako je vrijeme ostaviti se života rock zvijezde.

Objavljeno 14.08.2009.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)