Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pjevač AC/DC-a najavio odlazak u mirovinu

Pjevač AC/DC-a najavio odlazak u mirovinuPo pisanju britanskog Guardiana Brian Johnson, pjevač legendarne australske grupe AC/DC, u nedavnom intervjuu za časopis Classic Rock najavio je kako razmišlja o odlasku u mirovinu po završetku aktualne turneje ”Black Ice”.

61-godišnji Johnson kazao je kako već dugo razmišlja o tome i kako se htio povući već prije, no iz benda su ga uspjeli nagovoriti da ostane barem do kraja ove turneje koja završava u svibnju 2011. godine.

”Trudim se biti u formi i uživam raditi s bendom, no dečki su tek zašli u pedesete, a ja sam puno stariji. Ne želim da me ljudi sažalijevaju na pozornici” navodi Johnson.

Čini se kako ostatak benda neće pustiti svoga pjevača samo tako, a najslikovitiji je bio Malcolm Young: - ’’Kakva mirovina? Nema teorije da ti to dopustimo.’’

Brian Johnson, nekadašnji pjevač grupe Geordie, AC/DC-u se pridružio 1980. poslije smrti Bona Scotta i danas, nakon trideset godina provedenih u bendu, smatra kako je vrijeme ostaviti se života rock zvijezde.

Objavljeno 14.08.2009.

Vremeplov

O Milesu Davisu se ne bi smijelo kazati išta loše jer je učinio nevjerovatne stvari i njegov doprinos modernoj muzici je ogroman.
John Mclaughlin