Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pjevaču Depeche Modea uspješno uklonjen zloćudni tumor

Pjevaču Depeche Modea uspješno uklonjen zloćudni tumorDavid Gahan, pjevač skupine ”Depeche Mode”, uspješno je operiran, objavljeno je u četvrtak uz objašnjenje da mu je uspješno uklonjen zloćudni tumor na mjehuru.

Skupina je morala otkazati niz koncerata, među kojima i u Hrvatskoj, pošto je 12. svibnja Gahan hitno prebačen u bolnicu.

”Po nalogu liječnika, Dave se mora odmarati do 8. lipnja, kako bi se potpuno oporavio”, objavila je skupina na svome siteu uz žaljenje što je morala otkazati koncerte u Bugarskoj, Grčkoj, Hrvatskoj, Rumunjskoj i Srbiji.

Turneja ”Sounds of the Universe”, koja je počela 10. svibnja u Izraelu, nastavit će se 8. lipnja koncertom u Leipzigu, dodaje skupina.

Objavljeno 29.05.2009.

Vremeplov

Za sedamnaesti rođendan dobio sam nešto love i dozvolu od staraca da si kupim prvu bas gitaru i pojačalo. Činjenica da sam tek par mjeseci kasnije otkrio kako je taj isti bas imao prije toga slomljen vrat, govori dovoljno o tome koliko sam se u bas razumio i kako me tip koji mi ga je prodao dobro procijenio kao totalnog debila... Nema veze. Bio je potpuno sjeban, ali je proizvodio mrak zvuk... Godinama.
Damir Urban