Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Placebo radi na novom albumu

Placebo radi na novom albumuPlacebo je objavio da će izdati svoj, zasad nenaslovljeni album, u lipnju. Album je producirao David Bottrill a poziva se na ”Meds” iz 2006. godine. Na ploči će prvi put svirati novi bubnjar Steve Forrest. Bend je s PIAS-om potpisao ugovor te će oni izdavati njihovu glazbu.

U izjavi je frontmen Brian Molko istaknuo: ”Imali smo sreću što je mnogo poznatih imena bilo zainteresirano za nas, to nam stvarno puno znači, pogotovo nakon 12 godina izdavanja ploča! Sada osjećamo da smo imali pravo odabravši Europu za partnera u ovim burnim vremenima kako bismo nastavili ovu ludu avanturu i kako bismo se popeli u još vrtoglavije visine s našom novom pločom.”

Objavljeno 10.02.2009.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)