Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Plague Mass, This Day Will Burn i Failed Plan Artefact u Županji

Plague Mass, This Day Will Burn i Failed Plan Artefact u ŽupanjiU subotu, 28.03.2009. Županju će u sklopu svoje Europske turneje posjetiti austrijski hardcore-metal bend Plague Mass. Ovo im je ujedno i jedini koncert koji će održati u Hrvatskoj.Podršku austrijancima će pružiti provjereni osječki bend This Day Will Burn, te perspektivna mlada petorka Failed Plan Artefact koja je upravo snimila svoj prvijenac.

Austrijski Plague Mass (www.myspace.com/plaguemass) poznati su hrvatskoj publici između ostalog i po nastupu kao predgrupa velikanima metalcore scene - Walls Of Jericho u Zagrebu, 2007.g. Dečki sviraju teški i brzi hardcore-metal s gnjevnim vokalom i angažiranim tekstovima o politici, nezadovoljstvu i stvarnosti.

Da Plague Mass misli i radi ozbiljno naglasili su i sa svojim EP-om nazvan ”Deathless
(2006)” na kojem dolazi 5 žestokih kompozicija. U Županju dolaze u sklopu drugog
dijela svoje turneje ”Living Among Meat Eeaters”, nazvanoj po istoimenom albumu kojeg će predstaviti na nadolazećoj turneji. Na turneji će kroz nešto više od dva tjedna proći Austriju, Italiju, Grčku, Makedoniju, Tursku i Hrvatsku. Koncertom u Županji zatvoriti će ovu turneju.

Podršku na sategu će im osigurati osječki This Day Will Burn, koji je na sceni nešto više od pet godina. Iza sebe imaju tri izdanja i jednu kompilaciju, a glazbu koja se opisuje kao hardcore/screamo možete poslušati na njihovim stranicamahttp://www.myspace.com/tdwb.

Županjcima dolaze u goste i mladi, perspektivni dečki iz Zagreba Failed Plan Artefact (www.myspace.com/failedplanartefact). Ova mlada, metalcore petorka je upravo snimila svoj album prvijenac.
Istovremeno Mind Eraser Booking i Multikulturni centar grada Županje priređuju i izložbu
street art umjetnika, nazvanu ”Another Pixel In The Wall” na kojoj će
izlagati trojica mladih neafirmiranih umjetnika Mislav Lešić (Bošnjaci), Jasmin Mišković (Osijek), Vedran Bjelobradić (Gunja). U odlične i energične live nastupe tri benda, te neafirmirane izložbe tri umjetnika, šećer na kraju će biti i cjelovečernje projekcije ponajboljih hardcore/metal spotova na velikom video wallu MKC-a.


Ulaz na ovaj multikulturni provod je simboličnih 20kn. Program počinje u 21h kada se otvaraju vrata Doma mladeži. Nastupi bendova se očekuju nešto malo iza 22h. Više informacija o ovom zbivanju možete dobiti na www.mkc-zupanja.com.

Objavljeno 17.03.2009.

Vremeplov

Mislim da je najbolji način za nešto napraviti stalno se kretati naprijed, nikada ne sumnjati i kretati se naprijed. Ako pogriješiš reci da si pogriješio…
John Frusciante (Red Hot Chili Peppers)