Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Plesne pjesme raspoloženog Mobyja

Novi Mobyjev album ’’Last Night’’ konačno je objavljen i od 31. ožujka stiže u Hrvatsku. O svom novom uratku Moby kaže: ”Album je više dance i elektronski orijentiran, vjerojatno iz razloga što sam se u posljednje vrijeme dosta bavio DJ-ingom.” Moby za singl ’Alice’ tvrdi da je nastao kao greška, tj. posljedica distorzije na opremi, koju je zatim odlučio iskoristiti za gradnju pjesme koja je kasnije postala najavni singl.

CD sadrži petnaest pjesama snimljenih u kućnom studiju Mobyjeve rezidencije na Manhattanu u NY dok je cijeli uradak miksao Dan Grech Maguerat, suradnik Radioheada i Scissor Sistersa. Na novom albumu Moby je ugostio brojne umjetnike koji uživaju svjetsku slavu. Tu su MC iz 70-tih Grandmaster Caz, jedan od spisatelja Rappers Delight, Sylvia iz Kudu, MC iz britanskog Aynzli and Smokey i S.O. Simple iz Nigerijske hip-hop grupe 419 Squad.

Ovim albumom Moby se sigurnim korakom vraća na plesne podije. ”Last Night” plesna je priča okrenuta Mobyjevim korjenima u klubskoj sceni dok u isto vrijeme prihvaća budućnost otvorenih ruku uz ovu nadasve privlačnu mješavinu ranih dana hip-hopa, disco ritma.

U Dallas Music Shopovima od 31.3. do 15.4. traje akcija u kojoj ćete pri kupnji novog Mobyjevog albuma Last Night dobiti popust od 10% na kupnju bilo kojeg prijašnjeg Mobyjevog albuma, a do kraja travnja novi album moći ćete kupiti po posebnoj akcijskoj cijeni. Više o Mobyjevom novom albumu na www.moby.com.

Objavljeno 31.03.2008.

Vremeplov

Biti „profi“ u glazbi danas znači cijeli život posvetiti glazbi, odnosno živjeti od nje. Dakle, sve drugo su, odnosno moraju biti minorne aktivnosti ako želiš da stvar funkcionira. U mom slučaju to znači od 60.000 do 80.000 km godišnje...
Neno Belan, intervju za RiRock.com