Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Početkom rujna stiže novi Manu Chao

Njegov prvi studijski album ”La Radiolina” nakon šest godina diskografske pauze (ne računajući limitirano izdanje ”Sibérie m’était contéee”, Manuove prve francuske pjesmarice posvećene ponajviše Parizu i životu u njemu, koji se distribuirao uz knjigu s crtežima poljskog crtača Jaceka Wozniaka), stiže odmah nakon ljeta - 3. rujna.

Globalna žudnja za novim radovima koja nije jenjavala svih šest godina tišine, nimalo ne začuđuje kad je posrijedi ovaj španjolsko-francuski kantautor, ex-manonegraš i alterglobalistička ikona - Manuov ”Clandestino” iz 1998. napravio je dar-mar na globalnoj world-music-latin-rock i pop sceni i postao jedan od najprodavanijih albuma u Francuskoj, a posljednji Manuov diskografski izlet koji se broji, ’Próxima Estación: Esperanza’ iz 2001. godine, pribavilo si je tri milijuna građana svijeta.

Album ”La Radiolina” snimljen je u Barceloni, a kompletno ga je napisao i producirao Manu Chao uz miksersku pomoć Maria Caldata Jr. (radio s Beastie Boysima i Jackom Johnsonom) i Andrewa Schepsa (RHCP, Mars Volta). ”La Radiolinu” već opisuju kao ”kaleidoskop briljantnih ideja i globalne glazbe, punu strastvenih uvjerenja, nostalgije i slavlja, te kao takvu više nego dostojnom nasljednicom cara ’Clandestina’”.

Prvi singl s albuma je ”Raining in Paradize”, koji se tijekom lipnja mogao besplatno skinuti s www.manuchao.net, na kome možete saznati dodatne detalje oko omiljenog Manu Chaoa.

Objavljeno 03.08.2007.

Vremeplov

Vjernik sam. Ne idem u crkvu. Ne pripadam niti jednoj određenoj religiji, ali vjerujem u Boga. Ne bih mogao pisati ono o čemu pišem i biti kreativan bez određenog oblika vjerovanja.
Nick Cave