Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pogreb Michaela Jacksona 29. kolovoza u LA-u

Pogreb Michaela Jacksona 29. kolovoza u LA-u Obitelj Jackson je obznanila u utorak da će pogreb Michaela Jacksona koji je umro 25. lipnja, održati 29. kolovoza na groblju Forest Lawn Memorail Park u Los Angelesu, na dan kada je kralj popa trebao proslaviti svoj 51. rođendan.

Priopćenje obitelji Jackson potvrđuje izjave Joea Jacksona, Michaelovog oca koji je u ponedjeljak rekao da će Michael biti pokopan u Forest Lawnu na dan svog rođendana.

Obitelj Jackson je precizirala da će pogreb biti rezerviran za obitelj i najbliže prijatelje i da još jednom želi izraziti zahvalnost obožavateljima Michaela Jacksona u svijetu na podršci u teškim trenucima.

Ovisnost Jacksona o lijekovima, prije svega analgeticima i sedativima, mogla bi biti uzrok srčanog zastoja koji ga je stajao života u 50. godini.

Toksikološki rezutati autopsije Michaela Jacksona koji su gotovi prije tjedan dana, na traženje policije još nisu objavljeni.


Objavljeno 24.08.2009.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich