Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pokrenuta tužba protiv Pirate Baya

Švedski je sud pokrenuo tužbu protiv četvorice voditelja popularne stranice za razmjenu glazbe i filma Pirate Baya. Oni su osumnjičeni da su prekršili zakon o zaštiti autorskih prava. Serveri te stranice ne pohranjuju kopirane materijale, no daju ”torrent” linkove za skidanje filmova, TV programa, glazbe i programa. Procjenjuje se da Pirate Bay ima između 10 i 15 milijuna korisnika u svijetu, a izdržava se oglašavanjem.

Tužitelj Hakan Roswall objasnio je kako se Pirate Bay financira oglašavanjem i time komercijalno iskorištava djela zaštičena zakonom o autorskim pravima. U razgovoru za BBC jedan od utemeljitelja stranice Peter Sunde izjavio je kako smatra da je kopiranje u redu. ”Oni dobivaju novac iz toliko drugih izvora da je prodaja samo mali dio”.

Objavljeno 01.02.2008.

Vremeplov

Mislim da je situacija sada, koliko se god mi svi volimo žaliti, puno bolja nego onda kada smo mi kretali s bendom. Promijenio bih jedino stav mladih ljudi prema politici, mislim da mladi nisu ni svjesni koliku moć imaju i koliko mogu toga promijeniti ako se pokrenu.
Mile Kekin (Hladno Pivo)