Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Pomaknuti” Duran Duran

Duran Duran ne bi bili dosljedni svom ego-stilu kada barem malo ne bi pomaknuli izlazak gotovo svakog svojeg novog albuma. Tako je i ovaj put, jer je izlazak ‘Red Carpet Massacre’ – pomaknut na 13. studeni. Duran Duran će se 17. i 18. rujna nalaziti u Los Angelesu, gdje će realizirati manji broj intervjua, i novinarima predstaviti samo dio novog albuma koji će osim u standardnom izdanju, biti dostupan i u De Luxe obliku na kojem će se između ostalih atraktivnih dodataka naći i 45 minutni dokumentarni film nastao tijekom snimanja albuma.

Spot za prvi singl, pjesmu ‘Falling Down’, Duranovci će snimati 19. i 20. rujna također u Los Angelesu, a ‘redateljsku palicu’ će držati Anthony Mandler, poznat po video spotovima za Beyonce (‘Irreplaceable’) i Rihannu (‘Unfaithful’). Premijera spota očekuje se između 9. i 11. listopada.

Dodajmo da je pjesma ‘Cry Baby Cry’ od kritičara koji su imali priliku preslušati album – već sada zaslužila epitet hita, koji podsjeća na Duran Duran u najboljim danima.

Objavljeno 17.09.2007.

Vremeplov

O Milesu Davisu se ne bi smijelo kazati išta loše jer je učinio nevjerovatne stvari i njegov doprinos modernoj muzici je ogroman.
John Mclaughlin