Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ponosni potomci zovu se Kings of Leon

Obitelj Followill može biti ponosna na svoje potomke, braća Nathan, Caleb i Jared te njihov bratić Matthew izdali su svoj treći studijski album kojim su otišli korak dalje od prethodna dva. Kings Of Leon su debitirali 2003. sa svojim ’Youth & Young Manhood’, nakon kojeg je uslijedio također hvaljeni drugi album ’Aha Shake Heartbreak’.

Za ovu su godinu pripremili svoj treći album nazvan ’Because Of The Times’ koji se ponešto razlikuje u zvuku. Uz standardne utjecaje s kojima smo se upoznali na prošlim albumima, ovdje možemo zapaziti stadionski pristup U2-a (s kojima su djelili pozornicu tijekom 2005.), radiofoničnost i poneki space-rock zvuk ukomporiran u žestoke gitare. Između ostalog, povećali su prosjek dužine pjesama, pa tako ovih 13 skladbi traje preko 50 minuta, dok su prva dva albuma bila znatno kraća.

Objavljeno 20.04.2007.

Vremeplov

Odrastanje u društvu punom nesigurnosti, gdje snaga države počiva na strahu i gdje je prisutna neka vrsta institucionaliziranog terorizma, dalo mi je zanimljive nazore. Osjećam potrebu preispitati sve događaje i dublje promatrati likove, za razliku od ljudi koji su odrastali u sigurnijem okruženju.
Alexandar Balanescu (Balanescu Quartet)