Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Posljednji Sziget festival oborio rekord posjećenosti

Posljednji Sziget festival oborio rekord posjećenostiPosljednji Sziget festival najveći je do sada, ako je suditi prema brojkama koje su zadovoljni organizatori upravo podastrijeli javnosti. Po njima, Sziget je premašio prošlogodišnji rekord posjećenosti za 14.000 prodanih karata, iako je festival trajao dan manje zbog problema s bukom koja se generira s otoka.

Oni tvrde da je Sziget festival u šest dana posjetilo ukupno 385.000 posjetitelja, od toga samo 70.000 u subotu kada su na glavnoj pozornici kao headlineri nastupali REM, predvođeni Michaelom Stipeom.

Isti je taj REM prije dva tjedna morao deset puta smanjiti predviđeni broj karata za Millennium Stadium u velškom Cardiffu, radi se također o brojci od 70.000 koliko je krenulo u opticaj - što je priznaju i oni sami nesvakidašnji događaj u svijetu glazbenog biznisa.

S druge strane uspjehu Szigeta koji je spektakularno završio 18. kolovoza pridonijeli su Iron Maiden, Jamiroquai, Serj Tankian, Sex Pistols, Roisin Murphy, Kaiser Chiefs i Babyshambles. Sve je to skupa rezultiralo da je na velikom otoku u Budimpešti po prvi puta stajao izvješen natpis - rasprodano. Naravno da je tu poruku diljem svijeta odaslalo više od 300 akreditiranih novinara iz četrdesetak zemalja.

Objavljeno 22.08.2008.

Vremeplov

Uživao sam u svom životu dok nisam imao ništa… sviđa mi se ideja da budem sretan sa sobom.
Joey Ramone