Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Potvrđen Dylanov konacert u Varaždinu

Na konferenciji za tisak održanoj 2. travnja na podrumskoj sceni ”Zvonimir Rogoz” HNK u Varaždinu potvrđen je nastup jednog od rijetkih istinskih rock legendi, Boba Dylana, na ovogodišnjem Radar Festivalu koji će se, za razliku od prošlogodišnjeg zagrebačkog izdanja, održati u ”baroknom” Varaždinu 13. lipnja na travnjaku stadiona NK Varteks.

Ostarjelom Dylanu će ovo biti premijerno predstavljanje pred hrvatskom publikom, no ovaj kultni kantautor u Hrvatsku dolazi u zavidnoj formi nakon što je njegov aktualni album ”Modern Times” polučio odličan prijem kod kritike i publike.

Kako se ne radi o samostalnom nastupu već o festivalskom izdanju, moguće je očekivati nešto kraći nastup nego li to Dylan inače uobičava unatoč tome što će biti nesumnjivi headliner Radar Festivala. Dylana su već probali dovesti u Varaždin prije dvije godine na ŠpancirFest što se ipak izjalovilo, no ovogodišnji nastup Boba Zimmermana nije prvoaprilska ”patka” kako su neki mediji pisali. Koncert Boba Dylana je službeno potvrdio i varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok.

Ulaznice za koncert kreću u prodaju od danas i do kraja travnja će im cijena biti 250 kuna, da bi nakon toga iznosile 290 kuna do 12. lipnja - dan prije njegova nastupa u Varaždinu.

Zanimljivo je spomenuti da istog dana u Rijeci počinje četvrti Hartera festival za koji se riječani nadaju da im može donijeti slično ugodno iznenađenje kao Radar Festival Varaždinu - ali oba festivala još uvijek nisu objavila kompletnu listu izvođača - što je ”posljednja moda” među organizatorima koji na taj način pokušavaju održati što jači interes javnosti i medija za njihove festivale.

Bob Dylan - Thunder On The Mountain

Objavljeno 03.04.2008.

Vremeplov

Možda i jesam živa legenda, no to ne pomaže puno kod mijenjanja prazne automobilske gume.
Roy Orbison