Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Povratak buntovne Sinead O’Connor

Sinead O’Connor planira povratak na svjetsku glazbenu scenu na proljeće. Karizmatična irska kantautorica Sinead O’Connor upravo je po četvrti puta postala majka, a paralelno s ispunjenim privatnim životom nastaju i njezine nove pjesme pa će tako več u travnju ove godine u trgovine stići njezin novi studijski album.

On će nositi naziv ’Theology’, a najavljuju ga dva singla koja nose nazive ’Jeremiah (Something Beautiful)’ i ’If You Had A Vineyard’ i već su dostupni na download servisima, kao i na njezinoj službenoj web stranici. Sinead O’Connor je tijekom 2005. godine objavila čak dva albuma pod nazivima ’Throw Down Your Arms’ i ’Collaborations’, no niti jedan od njih nije zabilježio veći komercijalni uspjeh - što ne značu nužno i da su loši, dapače, radi se o odličnim albumima, posebno ’Throw Down Your Arms’ koji je njena glazbena posveta Jamajci i reggae glazbi. [

Objavljeno 09.01.2007.

Vremeplov

Rock ideologija je ispala jedna velika prevara koja se sad samo završava u tome da se vjeruje da je moguće nostalgiju estetizirati kroz sjećanja onovremenih prvoboraca koji sad pokušavaju da to svoje sjećanje kapitaliziraju nekakvim knjigama, reminiscencijama sebi i vlastitim vremenima.
Petar Jevremović, intervju za RiRock.com