Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pozornica za U2 ”360 stupnjeva” postavljena prije roka

Pozornica za U2 ”360 stupnjeva” postavljena prije rokaDva dana prije prvog zagrebačkog koncerta irske rock grupe U2 osnovne konture goleme pozornice ”360 stupnjeva”, po kojima je cijela njihova ovogodišnja turneja i dobila ime, već su poprimile temeljne obrise, a postavljanje pozornice bit će dovršeno i prije roka, izvijestili su na konferenciji za novinare predstavnici organizatora - Live Nationa i Lupa Promotiona.

Na maksimirskom stadionu već danima oko 550 ljudi postavlja spektakularnu pozornicu, tešku 180 tona, 55 metara visoku i 70 metara široku. Veličanstvena rotirajuća pozornica ”360 stupnjeva” bit će gotova i prije roka i spremna za nedjeljni koncert, rekla je Martina Pogačić iz Lupa Promotiona koja je čitav show najavila kao vrhunsko vizualno-glazbeno iskustvo.

Do sada je prodano oko 120 tisuća ulaznica za oba koncerta, koji će se održati u nedjelju i ponedjeljak, a velik dio posjetitelja dolazi iz regije, tako da su gotovo svi zagrebački hoteli za ova dva dana zauzeti, kažu iz Lupa Promotion. Ističu da ulaznica još ima u prodaji, ali i apeliraju na zainteresirane da ih kupuju isključivo kod ovlaštenog distributera Ticketproa, jer bez vrijedećeg barcodea neće moći ući na stadion.

Oba zagrebačka koncerta počet će u 19 sati nastupom predgrupa The Hours i Snow Patrol, dok se izlazak U2-ovaca na pozornicu očekuje oko 21 sat, kažu organizatori koji napominju i da bi slavni Irci u Zagreb trebali doći zrakoplovom u nedjelju, neposredno prije koncerta,

Ulazak na stadion bit će moguć od 16,30 sati, kada se i očekuje velika gužva u smjeru maksimirskog stadiona. Posjetiteljima se savjetuje da koriste javni prijevoz, jer će automobilski promet najvjerojatnije oko 17 sati biti obustavljen na dionici od Kvaternikova trga do Maksimira i preusmjeren na alternativne smjerove.

Organizatori poručuju da je pozornica tako dizajnirana da može podnijeti snažno nevrijeme, te se u slučaju vremenskih nepogoda koncerti neće odgađati.

Objavljeno 08.08.2009.

Vremeplov

Da li slušam radio? Ja liježem u 6 ujutro i budim se u 3 popodne. Onda idem u studio, sačekam dečke i udahnem svjež zrak ponovo tek u 6 ujutru kada ih otpratim do kapije. Ja nemam vremena za slušanje radija i ne vjerujem da time mnogo gubim.
Frank Zappa