Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Preminuo Lux Interior, suosnivač skupine The Cramps

Preminuo Lux Interior, suosnivač skupine The CrampsLux Interior, suosnivač i pjevač pionirske američke punk-rockabilly skupine ”The Cramps”, umro je u 63. godini, priopćio je njegov publicist.

Aleix Martinez rekao je da je Interior, pravim imenom Erick Lee Purkhiser, umro u bolnici u Glendaleu u Kaliforniji od srčane bolesti.

Interior i njegova supruga Kristy Wallace, koja je uzela umjetničko ime Poison Ivy, susreli su se u Sacramentu 1972. i preselili se u New York gdje su osnovali skupinu Cramops.

S Interiorom kao pjevačem i Ivy na gitari skupina je zajedno s, primjerice, Ramonesima i Patti Smith potkraj 70-ih bila dijelom rane punk-scene okupljene oko manhattanskih klubova poput CBGB-a, kad je i stekla kultni status. Ipak, najveći hit skupine The Cramps nastao je tek u početku 90-ih, pjesma ”Bikini Girls with Machine Guns”.

Objavljeno 06.02.2009.

Vremeplov

Nirvana nikada nije bila konvencionalan rock bend. To je bilo nešto... čudno. Jeste li vidjeli te live snimke? Ja sam imao 22 godine i sve to mi je uglavnom bilo nevjerovatno zabavno. Bili smo tri smiješna tipa koje sviraju svoju glazbu što je, uostalom, jedino i važno. Tek kasnije i bez naše želje se dogodilo to da je Nirvana na neki način postala dijelom ovog svijeta.
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)