Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Presjek blistave karijere Led Zeppelina

Nakon skoro 40 godina Led Zeppelin i dalje svojom pojavom intrigiraju razne generacije ljubitelja rock glazbe. Jedan od najvećih rock bandova na svijetu, s preko 200 milijuna prodanih albuma, mnogim koncertima, prepoznatljivim zvukom i velikim utjecajem na brojne izvođače, vladali su svjetskom rock scenom preko 12 godina i ostavili iza sebe teško nadmašiv glazbeni uspjeh.

Atlantic Records i Rhino Entertainment su odlučili ukazati čast ovim velikanima objavivši paket s 24 remasterizirane studijske snimke na 2 CD-a nazvana ”Mothership”. Na ovoj sveobuhvatnoj kolekciji zastupljene su pjesme sa svih osam studijskih albuma, a izabrali su ih osobno Jimmy Page, Robert Plant i John Paul Jones te zaista prikazuju odličan presjek njihove blistave karijere. Tu su, naravno, stvari poput “Whole Lotta Love,” “Immigrant Song,” “Kashmir,” “Rock And Roll,” “Dazed And Confused,” i “Stairway to Heaven” te mnoge druge.

Svi ljubitelji specifičnog heavy izričaja s jakim rock i blues korijenima ili jednostavno - glazbeni sladokusci, obradovat će se ovoj iznimnoj kolekciji klasične zepelinovske pjesmarice.

Objavljeno 19.11.2007.

Vremeplov

Europa danas ne zna što znade i pojma nema šta hoće. Europa je danas rafinirano bezglava: s jedne strane pametna kao maska protiv otrovnih plinova, s druge strane slijepa kao staromodna lumbarda, a istodobno izazovna kao kakav velegradski izlog, pun raznovrsnog i skupocjenog besmisla.
Miroslav Krleža