Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prestižna filmska kolekcija Van Morrisona

’At the Movies – Soundtrack hits’’ novo je izdanje kojim EMI predstavlja prestižnu kolekciju pjesama velikog irskog kantautora Van Morrisona, koje su korištene u brojnim filmovima. Zbog kvalitete mnogih njegovih pjesama, Van Morrison je jedan od najpopularnijih izbora za glazbenu kulisu filmova. Njegove kompozicije obilježile su mnoge kino hitove tijekom godina i mnogi režiseri rado će ga istaknuti kao omiljenog izvođača i izvor inspiracije za filmsku glazbu.

Bez obzira volite li filmove u kojima se našla njegova glazba ili pak, radije samo slušate pjesme, ’At The Movies’ sjajan je presjek jednog dijela karijere ovog velikog autora i izvođača, koji je na sceni već više od četiri desetljeća. ’At The Movies’ puno je više od običnog ’best of’ albuma i uobičajenih kompilacija, sa 19 vrhunskih razloga da se nađe u vašoj fonoteci.

Objavljeno 30.03.2007.

Vremeplov

Kad sam krenuo u prvi razred, neki ljudi, profesori, su me gledali kao ozbiljnog, inteligentnog mladića, drugi su me gledali kao štetočinu koju treba zabiti u nekakvu tvornicu ili rudnik, pa nek’ ruje za državu.
Goran Bare