Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prince razmišlja o objavljivanju tri albuma u ovoj godini

Prince razmišlja o objavljivanju tri albuma u ovoj godiniPrince je u razgovoru za časopis LA Times izjavio da je u fazi završnih pregovora s jednom od većih glazbenih izdavačkih kuća koja bi se trebala pobrinuti za distribuciju njegovih albuma koji će osim u glazbenim dućanima biti dostupni i putem interneta.

Netom pred Božić na radio postaji Indie 103 u eter su puštene četiri nove Princeove pjesme. među kojima je bila i obrada pjesme Tommy Jamesa. Ove pjesme bi se trebale naći na albumu naziva ”Lotus Fllower”.

Prema nagovještajima, čini se da će se drugi Princeov album predviđen za 2009. godinu vratiti elektronskom zvuku albuma ”When Doves Cry”. Album bi trebao nositi naziv ”MPLSOUND” referirajući se na Princeovo rodno mjesto Minneapolis, te uključuje duet s rapperom Q-Tipom.

Za treći je album na kojem Princ trenutno radi objasnio da je nastao zbog toga ”što nam je dosadilo čekati da Sade objavi novi album”.

Objavljeno 07.01.2009.

Vremeplov

Zapravo sam totalni frik za čitanje, za glazbu i za filmove. Imam veliku kolekciju filmova zato što nemam televiziju već godinama. Ne želim gledati televiziju i čitati neke novine. Jako sam postala izbirljiva i stroga u odabiru. To je neki moj vlastiti ”pokret otpora”.
Nikolina Deranja, novinarka i voditeljica (Radio Rijeka)