Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Promocija filma ”Hip Hop priča iz Hrvatske”

Multimedijalna promocija prvog interaktivnog dokumentarnog filma o hip hopu u Hrvata, autora Igora Kolovrata „Hip Hop priča iz Hrvatske“, održat će se 11. siječnja u klubu Aquarius. Na promociji će biti prikazan trailer filma, kao i „making of“, a zanimljivost je da će se u filmu pojaviti po prvi put i arhivski snimci brejkerske ikone Gorana Kolareka aka Floor Kilah. Autor Igor Kolovrat posjećuje najeminentije protagoniste Hip Hop scene i od njih uči kako postati Hip hoper, te pokazuje presjek cijele scene, od njenih početaka do danas.

U filmu o tome govore Renman, d.j.Ludvig (Woomah), Target, Phat Phillie, Carlito, Ante Cash, Edo Maajka, TBF, Feel Da Panic, Lunar, Nered, DJ Pimp, Koolade, Diyala, Connect, Bizzo i Baby Dooks, Stoka i ostali. Uz promociju koja počinje u 21 sat, očekuje vas i nastup izvođača koji se pojavljuju u filmu (TBF, General Woo, Nered, Stoka, Edo Maajka, Dječaci...). Ulaz je besplatan.

Objavljeno 08.01.2008.

Vremeplov

Johnny Cash je jedan od rijetkih koji će proći kroz ”veliko bijelo svjetlo”. Kako vrijeme bude prolazilo postat će daleko važniji od ove glazbene industrije.
Dolly Parton