Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Promocija filma ”Hip Hop priča iz Hrvatske”

Multimedijalna promocija prvog interaktivnog dokumentarnog filma o hip hopu u Hrvata, autora Igora Kolovrata „Hip Hop priča iz Hrvatske“, održat će se 11. siječnja u klubu Aquarius. Na promociji će biti prikazan trailer filma, kao i „making of“, a zanimljivost je da će se u filmu pojaviti po prvi put i arhivski snimci brejkerske ikone Gorana Kolareka aka Floor Kilah. Autor Igor Kolovrat posjećuje najeminentije protagoniste Hip Hop scene i od njih uči kako postati Hip hoper, te pokazuje presjek cijele scene, od njenih početaka do danas.

U filmu o tome govore Renman, d.j.Ludvig (Woomah), Target, Phat Phillie, Carlito, Ante Cash, Edo Maajka, TBF, Feel Da Panic, Lunar, Nered, DJ Pimp, Koolade, Diyala, Connect, Bizzo i Baby Dooks, Stoka i ostali. Uz promociju koja počinje u 21 sat, očekuje vas i nastup izvođača koji se pojavljuju u filmu (TBF, General Woo, Nered, Stoka, Edo Maajka, Dječaci...). Ulaz je besplatan.

Objavljeno 08.01.2008.

Vremeplov

Mislim da sam prvo glazbeno buđenje doživio slušajući ono što su radili Dizzy Gillespie i Charlie Parker. Kroz njihovu sam glazbu počeo učiti o strukturi i teoretskim aspektima glazbe.
John Coltrane